• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker

Skoringen, Vinterbro

Skoringen Vinterbro

Skoringen Vinterbro har alt av fottøy og til alle anledninger. Befinner du deg på Vinterbro eller bare er på besøk på Vinterbro-senteret, bør du benytte anledningen til å berike din skogarderobe.

Skoringen Vinterbro befinner seg på selve Vinterbro -senteret. Adressen er Sjøskogenveien 7 i Ås kommune sør for Oslo. Du kommer enkelt hit ved å kjøre sørover i retning Drøbak. Du kan også ta buss nummer 500 eller 502 fra bussterminalen.

Damesko

Her finner du sko til kvinner i alle aldre. Vi tar inn sesongens modeller i god tid, og er vel rustet for så vel vinter som sommer.

Er du etter høye hæler, lave hæler eller noe midt imellom, er du uansett kommet til rett sted. Sjekk ut årets modeller fra Marco Tozzi. Tamaris, Caprice eller B & CO akkurat her på Skoringen Vinterbro.

Herresko

En god herresko kan ha klassisk snitt og et bredt bruksområde. Her er skoene som på samme tid passer til festlige anledninger, til å brukes på jobben og til å gå langt med. Ikke la muligheten gå fra deg til å skinne med et par gode herresko fra Skoringen på Vinterbro.

Her er det også sneakers, sandaler, støvletter og tøfler. Alt passer selvfølgelig perfekt til mannen i sin beste alder. Sko fra Ecco, Tommy Hilfiger og Odiin er rikt representert i vårt utvalg.

Vintersko og støvletter

Når kulda setter inn, begynner føttene fort å fryse. Da er det viktig å støvlettene eller de rette skoene klare til bruk. Vi har lang erfaring med å innhente akkurat de modellene som varmer best og tar seg godt ut.

Gode vinterstøvler skal nemlig ha mange kvaliteter. I tillegg til å holde på varmen skal de lufte godt, slik at de ikke blir klamme. Du skal kunne komme deg fram gjennom vannpytter, snøslaps og på glatt føre. De bør med andre ord være vanntette og ha gode såler.

I tillegg til alt dette skal de være både gode å gå i, og se bra ut. Derfor bør du ta deg god tid og prøve flere modeller før tar din beslutning. Det har vi tålmodighet til her på Vinterbro.

Sommersko

Om våren skulle komme tidlig, er vi allerede klare på Vinterbro. Her finner du de luftige modellene som skal bistå deg i årets mildere måneder.

Tør vi foreslå et par lekre canvas for fritid og hygge? Det er lette sko for lette spaserturer. Sjekk båtbryggen, matmarkedet eller byens parker iført et par hvite eller fargerike canvas. Du vil merke trivselen sprer seg oppover fra føttene og helt opp til hodet.

Eller kanskje du sverger til et par loafers? De er like behagelige og luftige som canvas, men har kanskje en mer klassisk eller representativ stil. Ideelt på kveldstid, til barbesøk eller en svingende tur på byen.

Når vi snakker sommer, må vi heller ikke glemme sandalene. Her har vi lette og fine modeller både for damer og herrer. Og det er stor variasjon i utbudet.

De enkleste og mest allsidige er de flate sandalene. De er lette å ta på seg og lette å gå i. Ha de stående i gangen, og du merker nesten ikke at du tar dem på før du går ut. De kan også stå klare for et hurtig skift på jobben.

Det er dessuten et stort mangfold, Velg dine sandaler med tanke på hvor mye du regner med å gå i dem, til hvilke anledninger og under hvilke forhold de skal brukes.

Festsko

Den gode festen fordrer sko som passer til begivenheten. Her har vi mange gode sko til begge kjønn, og innenfor et stort spekter.

Til ham vil vi foreslå et par elegante dressko fra Odiin, Ecco eller Bugatti. Velg farge eller snitt som passer til dressen din eller det antrekket du akter å bruke. Men bruk litt tid på finne den beste passformen, altså noe som passer i både lengde og bredde. Mange dressko kan være litt trange på tuppen.

For henne har vi et stort utvalg fra de lave, jordnære til elegante høyhælte.

Sko med høye hæler gir deg god utsikt til hva som ellers foregår på festen, og er selvfølgelig også innbegrepet av stil. Med litt øvelse kommer du deg også langt med høye hæler. Men de er selvfølgelig ikke de beste for å tilbakelegge lengre avstander. De høyhælte kan gjerne medbringes separat til festen, slik at du skifter i garderoben.

Ønsker du en mellomting; litt mer bakkekontakt men ikke helt der nede, foreslår vi pumps. Det er sko som passer utmerket som allround-sko, men heller aldri går av veien for en god fest. Og her har vi alltid spennende nyheter fra Vagabond, Marco Tozzi og B & CO på lager.

Men det er også lave sko som egner seg til festantrekk. Vi tenker for eksempel på ballerinasko. Som navnet antyder er de perfekte for bryggedansen, nattklubben eller hvor det ellers svinger. Hvis du ønsker det litt luftig på sommerkvelden, kan vi også anbefale et par festsandaler.

Sko til barn

Barn trenger også nye sko, og det ganske ofte. Føtter i vekst trenger sko som holder følge. Og når barnet først har mast seg til en tur på Vinterbro-senteret, kan man benytte anledningen til å forsyne det med gode sko.

De første skoene tar man i bruk før man lærer å gå. Føttene skal venne seg til sko på bena, og det letter også prosessen med å ta de første skrittene. Vi har mye lekkert når det kommer til baby-sko.

Om sko til babyer og andre barn kan du lese mer på Skoringens Barnas Univers. Her får du informasjonen du trenger for å ta de rette valgene for de ulike alderne.

Skoringen Vinterbro er her for deg

Uansett hva slags sko du har bruk for, har vi det store utvalget. Til oss kan du komme og prøve helt til du finner de ideelle skoene som også passer perfekt til deg. Her er det også personale som kan hjelpe deg med å finne fram til akkurat disse.

Vær velkommen!