• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
29 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 29 produkter

Vinterstøvler og vintersko kommer i flere varianter, hvor funksjonalitet og design gjenspeiler deres bruksområde. Vi har alt fra de veldesignede og kule vinterskoene som du kan bruke på cafebesøket, til vinterstøvler som er helt kompromissløse – altså støvler du kan bruke til de ekstremt kalde dagene.

Vinterstøvler til herrer – hold føttene varme med stilfulle og trendy

På kalde norske vinterdager kreves det et par gode og varme vinterstøvler. Hva med for eksempel et par komfortable, deilige brune skinnstøvler med et stilfullt utseende som du enkelt kan bruke sammen med en varm dunjakke for et uformelt utseende?

Hvis du er ute etter et mer elegant utseende, anbefaler vi deg å ta en titt på for eksempel et par svarte varme vinterstøvler for herre i ruskinn, med et bredt spekter av stiler som bidrar til å finne nettopp din egen stil. Design og funksjonalitet gjenspeiler hvert deres individuelle bruksområde.

Sporty og uformell eller klassisk og enkel?

Skoringen tilbyr et stort utvalg av vintersko for herre med et bredt spekter av stilarter som bidrar til å finne din egen personlige stil. Skaff deg et par vintersko for herre slik at du er godt forberedt før kong vinter banker på døren. Med et par kvalitets vintersko har du et godt fotfeste før sludd og kulde setter inn for fullt.

Du kan enkelt utstråle din egen personlige stil. Alle menn har deres individuelle behov for flere typer vintersko gjennom alle de fire årstidene, men også for andre formål slik somsnøreskotil sportsaktiviteter, til hverdagsbruk, til fest, i jobbsammenheng og mye, mye mer. Hver sjanger byr på deres egne fordeler.

La Skoringen introdusere deg for et stort utvalg av vinterstøvler herre tilbud som garantert vil tilfredsstille dine egne, personlige behov. Med en perfekt passform i tillegg til god komfort, er du alltid godt forberedt for de kalde norske vinterdagene.