DET ER TID FOR NYTELSE. SKONYTELSE, NATURLIGVIS.

SHOE LOVERS WEEKS

Kjøp sko nå, og skjem bort deg selv senere på året

Skoringen arrangerer Shoe Lovers Weeks, og vi begynner med å skjemme bort alle dere som også elsker sko! Frem til 29. oktober 2020 gir vi derfor bort en verdikupong på 100 kr for alle kjøp som er gjort i Skoringens butikker og i skoringen.no.*.

Verdikupongen kan bare brukes hvis du er medlem av Klubb Skoringen. Som medlem er det utsikt til flere kule sko i skapet. Før andre, billigere enn andre og rett foran nesen på andre. Du kan glede deg til både Limited Edition-salg, gode medlemspriser, VIP-invitasjoner og konkurranser.

Bli medlem her

*Alle kjøp i tidsrommet 2. –29. oktober vedlegges en verdikupong på 100 kr. Verdikupongen vedlegges ved kjøp både i Skoringens butikker og på skoringen.no. Verdikupongen kan innløses i din lokale Skoringen-butikk til og med 31.12.2020 ved et samlet kjøp på minst 500 kr, og kan bare benyttes av Klubb Skoringen-medlemmer. Kupongen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, og kan ikke brukes på skoringen.no.

Kaller alle skoelskere! Skoringen arrangerer Shoe Lovers Weeks, og vi begynner med å skjemme bort alle dere som også elsker sko. Frem til 29. oktober gir vi bort en verdikupong på 100 kr for alle kjøp som er gjort i Skoringens butikker og i skoringen.no*.

Spar 20 %

Akkurat nå sparer du 20 % på utvalgte sneakers fra Fila, Adidas og Skechers. Tilbudene gjelder til og med 22. oktober 2020 og bare i Skoringens butikker.

Shop dameskoShop herreskoShop sko for barn