• Julegaver byttes til og med 14. januar 2024
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
DET ER TID FOR NYTELSE. SKONYTELSE, NATURLIGVIS.

SHOE LOVERS WEEKS

Kjøp sko nå, og skjem bort deg selv senere på året

Skoringen arrangerer Shoe Lovers Weeks, og vi begynner med å skjemme bort alle dere som også elsker sko! Frem til 29. oktober 2020 gir vi derfor bort en verdikupong på 100 kr for alle kjøp som er gjort i Skoringens butikker og i skoringen.no.*.

Verdikupongen kan bare brukes hvis du er medlem av Klubb Skoringen. Som medlem er det utsikt til flere kule sko i skapet. Før andre, billigere enn andre og rett foran nesen på andre. Du kan glede deg til både Limited Edition-salg, gode medlemspriser, VIP-invitasjoner og konkurranser.

Bli medlem her

*Alle kjøp i tidsrommet 2. –29. oktober vedlegges en verdikupong på 100 kr. Verdikupongen vedlegges ved kjøp både i Skoringens butikker og på skoringen.no. Verdikupongen kan innløses i din lokale Skoringen-butikk til og med 31.12.2020 ved et samlet kjøp på minst 500 kr, og kan bare benyttes av Klubb Skoringen-medlemmer. Kupongen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, og kan ikke brukes på skoringen.no.

Kaller alle skoelskere! Skoringen arrangerer Shoe Lovers Weeks, og vi begynner med å skjemme bort alle dere som også elsker sko. Frem til 29. oktober gir vi bort en verdikupong på 100 kr for alle kjøp som er gjort i Skoringens butikker og i skoringen.no*.

Spar 20 %

Akkurat nå sparer du 20 % på utvalgte modeller fra Vagabond og Tamaris. Tilbudene gjelder til og med 29. oktober 2020 og bare i Skoringens butikker.

Shop dameskoShop herreskoShop sko for barn