• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Vinn et gavekort på 6000 kr

SKORINGEN X OWAYY

null

Delta i konkurransen om å vinne et gavekort fra Owayy til en verdi av 6000 kr.

Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med et opphold i storslått natur med en opplevelse fra Owayy. Her kan du lade batteriene, nyte lange gåturer i vakker natur og få et pusterom fra hverdagens kjas og mas. Høres dette fint ut? Delta i konkurransen om å vinne et gavekort fra Owayy til en verdi av 6000 kr.

Bli medlem og delta her

Hvis du elsker sko, så er det ingen grunn til å vente. Bli medlem i dag og vær med i loddtrekningen ”Vinn et gavekort fra Owayy”. 😊

Delta her

Vinneren kåres 30. desember 2021. Vinneren blir kontaktet direkte av Skoringen. Trekningen er ikke kjøpsbetinget. Premien ansees for å være et gavekort, og kan ikke byttes til kontanter. Gavekortet er gyldig til 31.12.2022. Deltakelse i konkurransen krever medlemskap i Klubb Skoringen. Ved innmeldelse i Klubb Skoringen gir du samtidig samtykke til å motta markedsføring fra Skoringen.

Om Owayy

Owayy er en platform som kobler naturelskere med de mest unike overnattingsstedene i Nord-Europa.
Sammen med alle våre verter, sparer vi deg bryderiet med å søke gjennom nettet ved at vi har samlet noen av de mest unike overnattingsstedene i Nord-Europa – og vi’er alltid klare til å gjøre en ekstra innsats for å sikre at du kan nyte den best mulige opplevelsen!

Bærekraft og luksus, hånd-i-hånd

Vi streber etter å vise deg at du ikke’må krysse Atlanterhavet for å komme bort fra morgenpendling, daglig planlegging og bråkete naboer. Istedet vil våre verter ønske deg velkommen til bortgjemte naturskatter, der du vil få uforglemmelige minner mens du samtidig støtter lokalsamfunn.

Telt, mongolske yurter, hytter, containere, – vi har alt

Alle våre overnattingssteder er forskjellige fra hverandre og unike på hver sin måte. Hos Owayy tilbyr vi kun uvanlige og eksklusive opplevelser som vil lagres i hukommelsen din for all fremtid. Det’er vår måte å gjøre det på. Les mer

DINE FORDELE

Gratis fotscanning og 20 % på innleggssåler i utvalgte uker
Medlemspris på utvalgte kule sko og støvletter
VIP-invitasjon til shopping-helg med ekstra prosenter
Digital kvittering
Limited Edition-modeller bare til klubbmedlemmer
Vinn kvitteringen din
De beste tilbudene først (før-salg, dagstilbud osv.)