• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
FOTSKANNER

Få svar på stående fot

Hvis du vil det aller beste for føttene dine, bør du prøve vår nye fotskanner!

Vi er super stolte av å kunne presentere vår nye fotskanner.

"Sålene har i stor grad hjulpet meg i forhold til min leddgikt, så nå kan jeg gå mye lenger og raskere uten så mange smerter. Jeg kan virkelig anbefale dem og jeg skal helt sikkert ha flere av dem i skoene mine."

- Tulle

Du har nemlig nå mulighet for å få scannet føttene dine hos oss så du kan finne en såle som gir deg maksimal komfort og støtte i skoene dine. Sålen sørger for å avlaste føttene der hvor de anstrenger seg mest.

Det er viktig å prioritere at ditt fundament/føttene dine får den beste støtten. Hvis føttene trenger avlastning, kan dette forplante seg og gi smerter hele veien opp gjennom fot, ben, kne, rygg og til slutt hodet.

Å få scannet føttene hos oss er veldig enkelt, og du trenger ikke å bestille tid. Du skal bare møte opp i butikken vår som har fått installert fotskanneren, og deretter vil vårt faglærte personale ta seg kjærlig av føttene dine.

"Fotscanneren er rett og slett genial! Først trodde jeg ikke at den hjalp, men det gjorde den. Og det er veldig bra i forhold til å skulle finne nytt fottøy som fungerer. Kan varmt anbefales.”

- Sabine

Scanningen foregår slik at du stiller deg opp på fotskanneren (med sokkene på). Scanningen blir foretatt, og trykkfordelingen på foten din blir kartlagt. Du kan heretter se din personlige fotprofil, hvor man tydelig kan se hvordan du legger trykket på foten din – og hvor høy belastningen er de enkelte stedene på foten. På bakgrunn av scanningen kan du finne den Aetrex-sålen som passer til nettopp din fot.

Ikke nok med at foten din vil elske at du velger den beste sålen i forhold til støtte og komfort, den vil også forebygge/begrense skader som forplanter seg fra føttene til resten av kroppen.

Aetrex-sålene fås i størrelsene 36-47 og passer i langt de fleste sko med uttakbar såle. De blir tilpasset føttene dine takket være Memory foam. Samtidig forebygger de lukt og bakterier ved hjelp av Copper Guard-belegningen.

Vi tilbyr 30 dagers full returrett hvis du mot forventning ikke skulle være fornøyd med produktet.

Kom inn og få en fotscanning allerede i dag.

"Jeg tok meg en tur til Skoringen for å finne nye sko da jeg hadde veldig mye smerter i venstre fot. Jeg ble rådet til å prøve fotscanneren da problemene nok kunne avhjelpes med Aetrex-såler i mine nåværende sko.

Det var virkelig en øyenåpner å se hvor feil jeg har gått og hvordan jeg har belastet føttene mine. Faktisk var det den høyre foten jeg gikk veldig skjevt på, og derfor hadde jeg overbelastet min venstre fot helt enormt i forsøk på å avlaste. Har også hælsporer på begge føtter, så jeg tvilte virkelig på om L605 sålene kunne være nok ... Men nå er smertene stort sett borte. Jeg trenger ikke knystbind og forfotspute, og jeg slipper å kjøpe dyre ortopediske sko. "


- Marie Kirstine