Barnas Dag i Skoringen

Barnas dag-tilbudet (2-for-1) er et samlet tilbud hvor man kjøper to par barnesko og får det billigste paret uten beregning. Det er derfor ikke mulig å benytte seg av dette tilbudet og deretter returnere det ene paret. Man skal enten beholde begge parene, eller returnere begge. Hvis det det ene paret ikke passer, så kan man med fordel ta begge parene og fakturaen med til en Skoringen-butikk i nærheten og få byttet til riktig størrelse.

Oftest stillede spørgsmål

Hvis man handler i nettbutikken, kan man da bytte i en butikk?
Hvis du handler i nettbutikken, kan du godt bytte til en annen størrelse i en butikk hvis de har samme modell på lager.

Hvorfor er det et begrenset utvalg?
Vi kan ikke treffe smaken til alle – dessverre. I tillegg til de utvalgte modellene, så supplerer flere av butikkene våre med flere modeller. Her kan det være at man er heldig og finner noe som man liker.

Hvorfor finner jeg ikke skostørrelser til barnet mitt?
Det er dessverre ikke alle modeller og størrelser vi kan få med på de store kampanjene – blant annet Barnas dag.

Hvorfor er noen merkevarer ikke med?
Vi kan dessverre ikke få med alle modeller og størrelser på de store kampanjene – blant annet Barnas dag.

Kan man finne de viste modellene på skoringen.no i butikkene også?
Noen av modellene er obligatoriske å ha i butikkene og i nettbutikken. I tillegg til disse kan butikkene og nettbutikken supplere utvalget på selve startdagen for kampanjen. Så snart kampagnen begynner går salget veldig fort unna, både online og i butikkene, så man skal være rask.

Er prisen den samme i butikker som online?
Det vil til kampanjen være et fast utvalg av modeller som finnes både i butikkene og online. Disse modellene koster det samme. I tillegg til det kan butikkene og nettbutikken supplere utvalget på selve startdagen for kampanjen.