• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Skoringens babypakke

Artikel Babypakke

Med en baby på vei, eller en som nettopp har kommet til verden, så er det en spennende tid du er inne i. Vi gleder oss på dine vegne og har satt sammen en kjekk liten babypakke med nyttige gjenstander som dere vil få bruk for den første tiden.

Hvordan får jeg babypakken?

Bra du spør 😉 Når du har fylt ut feltene, klikker du på "Bestill". Du får beskjed fra den valgte Skoringen-butikken din når babypakken er klar for henting. Pakken må hentes innen 14 dager. *

Bestill babypakken her

*Merk: Når ordren er lagt inn, kan du ikke endre henting til en annen butikk. Hvis den lokale Skoringen-butikken din ikke vises på listen, er det fordi babypakken er utsolgt hos dem.

Myke strømper med "mønster"

StrømperSmå myke føtter har det best når de har helt fritt spillerom, men av og til må man ha på strømper. Derfor har vi lagt et par deilige, myke termostrømper i pakken. Strømpene slutter godt til rundt foten uten å stramme og har dessuten ’mønster’ under foten for å minimere risikoen for å skli. Strømpene er fremstilt i 82 % bomull, 16 % polyamid og 2 % elastan – og er OEKO-TEX-sertifiserte.

Myk koseball

Babypakke boldEn myk ball er leketøy som babyen din kan få mange gode stunder med. Den trener barnets motorikk fra tidlig stadium og er lett å få tak i med de små hendene. Når babyen din blir litt større, er den perfekt til de første små ball-lekene. Ballen er 10 cm i diameter og kan rengjøres med en fuktig klut. Den er fremstilt i PU og polyester og inneholder ingen ftalater eller mykgjørende stoffer.

Sutteklut til de stille stundene

Babypakke suttekludMange babyer faller best til ro med en sutteklut. Det er trykt og avslappende å ha noe mykt å holde i og kose med. Derfor har vi også lagt en sutteklut i pakken. Suttekluten er en deilig og myk utgave av den lille hunden Skofus, og fremstilt i 100 % polyester, og den kan vaskes på 30 grader. Det siste er viktig, da den sikkert får mange våte kyss.

Gode råd om små føtter

Babypakke BrochureI pakken er det også en folder med informasjon om hvordan du passer best mulig på barnets føtter: Når skal man kjøpe de første skoene og hva skal de første skoene kunne? Du finner informasjon om skostørrelser, voksetillegg osv. Det er nemlig ikke så lett dette med barnesko.


Vouchers

Babypakke VouchersDu lurer kanskje på hvorfor en babypakke fra Skoringen ikke inneholder sko? Forklaringen er enkel – vi passer bare på de små, myke føttene.

Det er nemlig først når barnet kan gå et par skritt, at det er på tide med de første skoene. I mellomtiden kan du glede deg til å motta en voucher på 20 % på utvalgte av våre flotte tøfler. Vi gir deg også en voucher på 20 % når barnet fyller ett år, som du kan bruke på et par sko fra Skofus.

Du mottar begge voucherne i en e-post fra oss, og de kan brukes på nett eller i en av butikkene våre.
Inntil da er det bare å nyte den lille og de små, myke babyføttene.