Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

Skoringens babypakke

Med en baby på vei, eller en som nettopp har kommet til verden, så er det en spennende tid du er inne i. Vi gleder oss på dine vegne og har satt sammen en kjekk liten babypakke med nyttige gjenstander som dere vil få bruk for den første tiden.

Midlertidig stengt for bestilling av babypakken

Vi setter stor pris på den store interessen det har vært for babypakken.

Vi er i full gang med å få produsert flere pakker, som vi forventer vil være på lager i løpet av sommeren 2022.

Myke strømper med "mønster"

Små myke føtter har det best når de har helt fritt spillerom, men av og til må man ha på strømper. Derfor har vi lagt et par deilige, myke termostrømper i pakken. Strømpene slutter godt til rundt foten uten å stramme og har dessuten ’mønster’ under foten for å minimere risikoen for å skli. Strømpene er fremstilt i 82 % bomull, 16 % polyamid og 2 % elastan – og er OEKO-TEX-sertifiserte.

Myk koseball

En myk ball er leketøy som babyen din kan få mange gode stunder med. Den trener barnets motorikk fra tidlig stadium og er lett å få tak i med de små hendene. Når babyen din blir litt større, er den perfekt til de første små ball-lekene. Ballen er 10 cm i diameter og kan rengjøres med en fuktig klut. Den er fremstilt i PU og polyester og inneholder ingen ftalater eller mykgjørende stoffer.

Sutteklut til de stille stundene

Mange babyer faller best til ro med en sutteklut. Det er trykt og avslappende å ha noe mykt å holde i og kose med. Derfor har vi også lagt en sutteklut i pakken. Suttekluten er en deilig og myk utgave av den lille hunden Skofus, og fremstilt i 100 % polyester, og den kan vaskes på 30 grader. Det siste er viktig, da den sikkert får mange våte kyss.

Gode råd om små føtter

I pakken er det også en folder med informasjon om hvordan du passer best mulig på barnets føtter: Når skal man kjøpe de første skoene og hva skal de første skoene kunne? Du finner informasjon om skostørrelser, voksetillegg osv. Det er nemlig ikke så lett dette med barnesko.


Skinntøfler som ettårsgave

Den første bursdagen er noe helt spesielt, og derfor har vi også en liten gave til barnet ditt når det fyller 1 år: Et par lekre skinntøfler. De gir de små føttene de beste betingelsene for å øve seg på den nye og vanskelige gå-disiplinen, og de er samtidig deilige og myke å ha på. Hold øye med din innboks når tiden nærmer seg.