• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Artikel

Skofus - Nesten som bare føtter

Skofus er et godt valg når eventyrlystne barn skal utforske hemmelige stier, bygge huler og spise nistepakker under åpen himmel.

Vi utvikler Skofus barnesko med hjertet og jobber konstant på å forbedre design og kvalitet slik at barnet ditt har de aller beste betingelsene for et godt uteliv.

Skofus fremstilles av gode og behagelige materialer slik at skoene passer til det de skal brukes til. Gummistøvler er vanntette, støvletter med texmembran er vanntette eller vannavvisende og pustende, og tøfler er varme og har sklisikker såle.

Skofus har i 30 år sikret barn mellom 0-6 år en optimal passform, kvalitetsmaterialer og den beste støtten til små, voksende føtter.

Skoringens personale er utdannet til å sikre deg at du kommer hjem med den beste skoen til nettopp ditt barn.

Skofus passer på små føtter.

Skofus er testet

Skofus sko og støvletter testes med jevne mellomrom for ftalater, nikkelinnhold og skadelige stoffer av Intertek, som er en av de ledende testinstitusjonene i verden. Intertek tester også hvor slitesterkt fottøyet fra Skofus er, ved å blant annet bøye og slite i det i timevis. Det er mye mer enn hva man kan utsette skoen for på den villeste lekeplassen.

Skoene og støvlene blir naturligvis også testet av selve ekspertene, nemlig barn i barnehager. Vi lytter til opplevelser og bedømmelser fra barna selv og deres foreldre.

Vi samler all den kunnskapen vi kan om passform, støtte og materialer og bruker den i vår konstante videreutvikling av Skofus. Dermed sikrer vi den populære Skofus-kvaliteten til barnet ditt.

Skulle du mot forventning ha en annen opplevelse med Skofus, hører vi gjerne fra deg. Ta turen innom nærmeste Skoringen.

Om Skofus sko

Pustene materialer
Selv små barneføtter gir mye varme og fukt i løpet av en dag.Derfor sørger Skofus for at føttene i de fleste skoene er omgitt av gode, pustende materialer slik at fukten slipper ut og føttene kan holde seg friske.

Fleksibel lukking
Det finnes ikke to føtter som er like. Derfor skal skoenes lukking være så fleksibel som mulig. Den skal tilpasse seg barnets fot slik at den støtter uten å stramme. Både lisser og borrelåslukking er gode løsninger. En lukking skal - som remmene på sandaler – alltid kunne reguleres helt etter føttenes størrelse.

Hælkappen holder foten fast
En fast og tettsittende hælkappe på Skofus støtter barnets fot når barnet går eller løper. Og samtidig beskytter den også den sårbare Akilles-senen.

Såler med godt fotfeste
Skofus’ såler er fleksible så barna lett kan bevege seg når de leker.

v