• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Artikel

Termostøvler til sludd og slaps

Artikel Termostøvlerv2

Den norske vinteren byr på mye slags vær, og da trenger man forskjellige typer fottøy for å være godt skodd. Når værgudene er i slapsehumør, er det kun termostøvler som duger. De er nemlig både 100 % vanntette og varme – særlig hvis de har innleggssåle med termoeffekt. Barna liker også termostøvler. De er enkle å ta på og av – og fordelen for foreldrene er at de er enkle å rengjøre.

Kort sagt

Termostøvler er perfekte til barneføtter når det er sludd og slaps ...

Termostøvler er ikke nok

Heldigvis byr ikke alle kalde dager på sludd og slaps. Da er det best med tex-støvler. De har justerbar lukking, og de puster. Dermed blir ikke fuktighet fanget i støvlene, noe som ville ført til at barnets føtter hadde blitt kalde.

Materialer

Det varierer hva slags materiale støvlene er laget av. For eksempel kan de være laget av polyuretan og PVC (polyvinylklorid). Polyuretan er et mer miljøvennlig alternativ enn PVC.

Husk

Slaps kan være såpeglatt. Sjekk derfor alltid at støvlene har mønster på sålene, slik at barnet ikke sklir så lett. Sokkene er også viktige. De skal nemlig helst lede svetten bort fra føttene slik at de ikke blir våte og kalde. Sats derfor på sokker i ren, myk ull, sokker i kunststoff eller en blanding av de to.

Les om vedlikehold av termostøvler her.