• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Barn Aigle

Ingen produkter funnet

Få kvalitet med Aigle støvler

Er du på jakt etter et par fine støvler til ditt barn? Så kan du med fordel velge et par fra det franske merket Aigle. Aigle støvler er for deg som ønsker det beste for dine barns føtter. Vi har samlet vårt utvalg av de populære, håndlagde Aigle støvlene til barn på denne siden.

Aigle gummistøvler er ypperste kvalitet

Det er viktig å ha gode gummistøvler til barn. Og med støvler fra Aigle vil enhver forelder takke seg selv for å ha investert i et godt par gummistøvler til deres barn, for bedre kvalitet finnes neppe ikke. Alle gummistøvlene fra Aigle produseres for hånd av gummihåndverkerne deres, som må gjennom mer enn 60 produksjonstrinn for å lage kun én støvel.

Når ditt barn tar støvler fra Aigle på føttene, vil de kunne kjenne den jevne kvaliteten og kjærligheten som er lagt i dem. Gummistøvler som varer i mange år og som sørger for tørre tottelotter, er verdt å investere i.

Aigle - merket bak de fantastiske støvlene

Aigle er mesterhåndverkere når det kommer til bearbeiding av gummi. De har mer enn 160 års erfaring, hvor deres store kunnskap er gått i arv fra generasjon til generasjon, og det er denne lidenskapen som har drevet selskapet til det det er i dag: en av de største og mest anerkjente produsentene av gummistøvler.

Derfor bør du velge Aigle støvler til ditt barn

Støvler fra Aigle kommer med flere fordeler – blant annet en spesialdesignet trelags gummisåle, som gir god støtdemping og effektivt motvirker tretthet i føtter og rygg. På denne måten kan barnet ditt leke ute i regnværet i lange perioder. Du trenger heller ikke å bekymre deg for om barnet ditt blir våt av å tråkke i store eller små vannpytter. Hver Aigle støvel er individuelt kontrollert og gjennomgått for å sikre vanntetthet. For deg betyr dette at ditt barn er garantert en gummistøvel som er helt vanntett.

En annen fordel med Aigle gummistøvler er at de er laget av naturgummi. I tillegg til å være miljøvennlig, er naturgummi også et bedre valg enn syntetiske materialer. Dette er fordi materialet beholder sin mykhet og fleksibilitet selv i iskaldt vær. Naturgummien er også sklisikker, noe som gjør at Aigles gummistøvler er opplagte å ha på når ditt barn skal gå turer, eller når det skal lekes i hagen i det våte gresset. I tillegg sørger kvaliteten på naturgummien for at støvlene kan brukes i mange år.

Dra nytte av vår ekspertise om sko

Utforsk utvalget hos Skoringen og bestill dine nye Aigle støvler i dag - dersom de ikke oppfyller dine forventninger, har du mulighet til å sende dem i retur. Vi tviler imidlertid på at det vil være nødvendig.

Hvis du har spørsmål om våre Aigle støvler eller en annen produktkategori, skal du ikke nøle med å kontakte oss. Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å hjelpe deg med alle dine spørsmål, enten via e-post eller i en av våre mange butikker.