• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter etter:
Du har sett 17 av 17 produkter

Bisgaard støvler til barn

Det danske merket Bisgaard er fortsatt et relativt nytt merke, da det ble stiftet i 2003. Men deres popularitet har eksplodert i en rekordfart, og har etablert seg til å bli et av de mest populære skomerkene for barn i Norden. De har spesialisert seg på å bruke gode materialer i flott design, som sørger for at barn har noen komfortable sko i det nordiske klimaet.

Spesielt populære er Bisgaard sine støvler til barn. De produserer nemlig et stort utvalg av gummistøvler og vinterstøvler til barn, og kommer faktisk ut med to kolleksjoner hvert år. Så det gjelder å sjekke ut vårt utvalg av Bisgaard støvler jevnlig, for å se deres spennende design. Deres sko kommer i flere stiler, og du kan fint finne barnestøvler i litt mer voksent design, men også de klassiske barneskoene som passer til barnelek i regn, snø og sludd.

Om Bisgaard

Dette populære merket ble til i Aarhus i Danmark i 2003, og har siden 2005 vokst til å bli et av Nordens mest populære merker for barnesko. Det er mange grunner til at de har blitt så populære som de har blitt. Men stor del av det er at deres flotte design og kvalitet virkelig går hånd i hånd.

Bisgaard tilbyr støvler, sandaler, vintersko, støvler med ullfor og gummistøvler til barn. Dette er sko som er svært komfortable og som er laget av materialer i svært høy kvalitet. Alle vet at barn er aktive, og de tenker ikke alltid over at de skal passe godt på skoene. Og med Bisgaard støvler kan barn være barn. Her i Skoringen tilbyr vi mer enn bare støvler fra det populære merket Bisgaard.

Bisgaard støvler gir varme og komfort

Det nordiske klimaet kan være hardt, og vi opplever i denne delen av verden spesielt mye regnvær, kulde og snø. Det krever også at barna våre har noen gode sko de kan gå med når temperaturen synker og det blir våtere utenfor. Du kan derfor finne både gummistøvler og støvler fra Bisgaard.

Deres gummistøvler kommer i lekre design i flere forskjellige farger og mønstre, og er derfor også en stor favoritt blant mange barn. Mange av deres gummistøvler er også foret med bomull sånn at de i tillegg til å holde føttene tørre, holder også godt på varmen.

På samme måte som deres gummistøvler kommer støvlene fra Bisgaard også i flere varianter, design og modeller. Det er derfor ikke vanskelig å finne noe man liker blant støvlene deres til barn. Bisgaards støvler med ullfor er en stov favoritt på den kalde vinteren. De holder svært godt på varmen, i tillegg til at de holder seg vanntette selv i lek i snø og sludd.

Dette danske merket er også opptatt av bæredyktighet og miljøet. Derfor er Bisgaards vinterstøvler blant annet laget uten kjemikalier og med fokus på gjenbruk.

Bisgaard støvler hos Skoringen

Her hos oss i Skoringen kan du finne et stort utvalg av lekre Bisgaard støvler for barn i god kvalitet, behagelige materialer og flotte design. Vi i Skoringen sørger alltid for å ha de nyeste kolleksjonene og et stort og variert utvalg av Bisgaard sine populære støvler.

Hos oss finner du et stort utvalg av modeller og også størrelser. Bisgaard sine skostørrelser strekker seg helt opp til tenåringsstørrelser, sånn at barna kan nyte disse skoene og deres designs i mange år fremover.

Kjøp skoene på nett, eller sjekk lagerstatusen i din lokale Skoringen-butikk for å prøve skoene på.