• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
14 produkter
Sorter etter:
Du har sett 14 av 14 produkter

Kjøp Timberland sko til barn

Visste du at Timberland også lagde sko til barn? Det er nemlig ikke bare de voksne som kan få glede av disse solide, slitesterke og kule skoene lenger. Men nå kan barnet ditt få glede av disse ikoniske skoene. Med Timberland vintersko til barn, trenger du ikke være redd for at barnet ditt fryser på bena eller at de skal bli både, da skoene er noe av de mest solide på markedet - det er tross alt en grunn til at dette merket er elsket av mennesker over hele verden.

Vi i Skoringen er glade for å kunne tilby et godt utvalg av Timberland sine barnesko og vinterstøvler. Vi har alt fra de klassiske gule støvlene til lettere sko som ikke sitter så tungt på foten. På denne siden kan du se en oversikt over det vi har av Timberland sko til barn, sånn at du enkelt kan skaffe deg oversikt og klikke hjem det dere har behov for.

De ikoniske vinterstøvlene til Timberland for barn

Timberland er historien om en immigrant familie som søkte lykken i USA, og som man trygt kan si at fikk drømmen sin oppfylt. Skobedriften het opprinnelig Abington Shoe Company, og de jobbet for å lage sko som passet det harde og varierende klimaet som var i New England hvor familien bodde.

Deres fokus var derfor å produsere sko som kunne tåle både kulde, regn, vind og ulendt terreng. De gjorde seg bemerket ved deres innovative måte å produsere sko på, da de støpte sålen inn i gummisålen, istedenfor å sy den inn som var mest vanlig - og det var sånn deres vinterstøvler “Timberland winter boots” ble til.

Skoen ble en suksess, faktisk en så stor suksess at de valgte å endre navn på hele bedriften til samme navn som skoen. Den gule, solide og kraftive vinterstøvlen fikk en ikonisk status over hele verden - og i dag produserer de skoen fortsatt, i tillegg til en rekke andre typer sko, både til damer, herrer og barn.

Varme føtter med Timberland for barn

Her på Skoringen.no kan vi tilby en rekke kvalitetsmerker til barn, sånn at du kan finne akkurat det du er ute etter. Og det er også grunnen til at vi er stolte av å kunne tilby Timberland sko for barn. Deres formål er å skape kvalitetssko for alle som liker å være utendørs. Derfor vil du oppleve at deres sko alltid er produsert av gode materialer og med en god passform som sitter godt på føttene, uansett om det er snakk om deres vinterstøvler, sko eller sandaler.

Deres hovedfokus ligger dog på å utvikle sko som kan brukes i et hardt og kaldt klima, akkurat som vi har her i Norge. Det er også derfor Timberland sine sko for barn er perfekte for barn som elsker å leke og være utendørs, hvor de kan holde seg varme på føttene uansett hvor mange vannpytter de løper i, eller når det er mye snø ute.

Kjøp sko til barnet ditt på nett her hos Skoringen.no. Vårt sortiment til både dame, herrer og barn er alltid stort, og vi kan tilby sko fra kjente merkevarer til lave og gode priser. Vi tilbyr rask levering, og dersom du har noen spørsmål til oss er du alltid velkommen til å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere på kundeservice. De sitter klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha.