• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Barn
Skynd deg
  Ingen produkter funnet

  Her finner du sko og støvletter som begynner å bli utsolgt i vår nettbutikk, og som det bare er enkelte størrelser igjen av.

  Legg vennligst merke til at restsalgsprisene kun gjelder for kjøp på nett, og at prisene kan variere i de enkelte Skoringen-butikkene.

  Barnesko på salg


  Små og stadig voksende føtter trenger kontinuerlig nye forsyninger av fottøy. Det blir selvfølgelig penger av det. Utgifter til barnesko bør være en fast post på familiebudsjettet. Desto viktigere er det å planlegge og gripe sjansen når det er sko på salg eller til nedsatte priser. Det har vi her på Skoringen.

  De små eller svært unge blir stadig mer skobevisste på stadig tidligere tidspunkt. Det gjelder hverdagssko, sneakers, vinterstøvler, badesandaler og mer. De vet hva de vil ha med andre ord. Det er ikke noen mindre grunn til stadig å være på utkikk om når det dukker opp gode kupp på skotøy. Når du minst venter det, presenteres drømmeskoene i tilbudsvinduet. Det er altså svært gode insentiver til å holde øye med denne siden. De fleste merkene vil etter hvert vise seg her.

  Kjøp billige barnesko utenfor sesongen

  Et annet moment den oppmerksomme skokjøper bør ha i minne, er at etter høst kommer vinter, og at etter vinter blir det atter vår og sommer. Det betyr en evig sirkel med skiftende skotøy. Men det betyr også at det er lagere med vintersko som må tømmes for at det skal bli plass til sommerskoene i vårt sortiment. Den som er føre var sørger for å hamstre.

  Sko til barn er også gode gaver fra tanter, onkler, besteforeldre eller gode venner. En småbarnsfamilie er alltid i beit for nye sko. For bursdager eller andre merkedager kan man gjerne bidra med ett eller flere par sko man kan vokse seg til etter hvert. Det betyr selvfølgelig ikke noe om de er kjøpt på salg eller ikke.
  Skoringens øvrige betingelser som gratis frakt med videre gjelder selvfølgelig også når du kjøper på salg.