• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
BARN - STØVLETTER
Gore-Tex
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  168 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 168 produkter

  Kjøp sko med GORE-TEX til barn

  Hos Skoringen er vi svært opptatte av at barns føtter har de beste forutsetninger. Med GORE-TEX sko til barn er du sikker på at barnets føtter kan puste, samtidig som føttene holdes behagelig tørre i vær og vind. Med andre ord kan du trygt la barna plaske i sølepytter, leke i gjørme og gå en tur i regnet, med et par GORE-TEX-sko.

  Her hos Skoringen finner du både vinterstøvler, sneakers og mange andre typer sko med GORE-TEX til barn. Så utforsk det store utvalget vårt på nett her og finn dine barns nye GORE-TEX-sko i vårt sortimentet.

  Utforsk barnesko med GORE-TEX

  GORE-TEX er anerkjent for sin vanntette teknologi, og det er grunnen til at det er et populært valg for barnesko som skal brukes i våte forhold. Den geniale membranteknologi er utformet for å gi vanntett og pustende beskyttelse til skoene dine, og består av millioner av mikroskopiske porer som er mindre enn vanndråper, men større enn vanndamp, noe som betyr at vann ikke kan trenge inn, men svette kan slippe ut.

  GORE-TEX-sko til barn vil generelt være vanntette så lenge membranen er intakt og skoene er riktig vedlikeholdt. Det er imidlertid viktig å impregnere GORE-TEX-sko både før bruk og løpende – helst hver 7.–14. dag. Generelt bør du impregnere GORE-TEX-skoene når du merker at vann ikke lenger perler seg på overflaten, eller når skoene har blitt utsatt for mye fuktighet.