• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
102 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 102 produkter

Innesko til barn

Små føtter bruker mye tid på å være aktiv, så når det er på tide å leke inne, er det viktig å finne noen gode innesko. Enten det er hjemme, i barnehagen eller på skolen kan innesko være en god ide så barnas små føtter ikke skal gå og løpe rundt på glatte og kalde gulv.

Tøfler og innesko til barn i alle aldre

Når barnet begynner å bevege seg rundt i hjemmet både inne og ute, skal føttene holdes varme og beskyttes. Og det er her et par vakre innesko til barn kommer inn i bildet. Barnetøfler eller andre typer innesko er et must i ethvert hjem og blir fort en fast del av rutinen når barnet skal ut på eventyr.

Innesko til barn kan for eksempel være:

Det er viktig å ha et par innesko som har høy komfort og er av god kvalitet. Finn et par myke sko som er perfekte for å ha på inne, enten det er hjemme, i barnehagen, på skolen eller SFO/AKS. Skoene bør har en støttende hælkappe og støtdempende såle, slik at skoene dine sitter som de skal. På den måten kan ditt barn løpe rundt og være aktiv uten å skade føttene.

Innesko til barn med høy komfort

Uansett om du velger sandaler, joggesko, tøfler eller ballerinasko, så tenk på at barnet må stå stødig på de glatte gulvene og unngå å skli når de løper og leker. Det er nemlig et par ting du bør se etter når du skal finne ditt barns nye innesko. For det første bør gode innesko kunne komme raskt av og raskt på. Derfor bør innesko enten ha en borrelås, eller være åpne sko, slik som Crocs. Slik kan barn fort skli inn i tøflene selv.

Når det kommer til innesko kan det imidlertid være en fordel at de har en justerbar lukking, som bidrar til at de sitter godt på foten. Velger du sko som Crocs til dine barn, bør du være klar over at disse gir lite støtte til små føtter. Derfor egner disse seg til eldre barn, helst fra skolealder og opp, hvor barnet har fått mere gå-erfaring.

Har ditt barn veldig kalde føtter eller kalde gulv? Hvis ditt barn trenger ekstra varme til føttene, anbefaler vi tøfler i ullblanding. Føttene holdes da varme samtidig som de støtter opp til lek og utforskning.

Finn et stort utvalg av tøfler og innesko til barn hos Skoringen

Hos Skoringen er vår kjernekompetanse smarte og funksjonelle barnesko, hvor kvalitet og design er på topp. Ta også en tur innom vår spennende salgsside, hvor du kan gjøre et godt kupp og også se tilbehøret vårt, slik at du kan ta godt vare på skoene dine – og dermed få mest mulig ut av dem. Vi ønsker deg en god jakt etter innesko til ditt eller dine barn.