• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Barn
Overgangssko
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  732 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 732 produkter
  undefined

  Finn de beste overgangsskoene til barn her

  Her i Norge har vi skiftende årstider, som også stiller ulike krav til skoene for både voksne og barn. Med et par overgangssko til barn er barnet ditt klar for å møte de skiftende årstidene, og tiden hvor lette sko blir for kalde og vintersko blir for varme.

  Her på Skoringen har vi et stort utvalg av overgangssko til barn, sånn at barnet ditt har sko de kan bruke høst og vår, uten at du trenger å bekymre deg over kalde, våte eller for varme føtter. På denne siden finner du hele vårt utvalg av overgangssko til junior på ett og samme sted - så blir det litt enklere i en travel hverdag.

  Hva er overgangssko til barn?

  På grunn av de skiftende årstidene vi har her i Norge er det noen perioder i løpet av året hvor det er litt vanskelig å velge de rette skoene til barna våre. Med et par overgangssko til barn slipper du det problemet. Overgangssko er rett og slett et par sko som er laget for perioden hvor vinter blir til sommer og sommer til vinter - eller våren og høsten.

  Overgangssko til barn er derfor varmere og kraftigere enn for eksempel sommersko, men lettere enn støvletter, og passer til de periodene hvor temperaturen kan være skiftende.

  Hvorfor bruke overgangssko for barn?

  Det er visse perioder i løpet av året hvor det er vanskelig å velge ut sko til både seg selv og til barna våre. Når høsten eller våren har ankommet er ofte et par lette sneakers eller sommersko for kalde å ha på seg. Dette er årstider hvor det;

  • Begynner å bli kaldere eller varmere
  • Temperaturen er skiftende
  • Det kan også ofte kan regne mye

  Med for lette sko kan barneføttene bli våte og kalde. Men ofte kan også gummistøvler bli litt for tette. Motsatt er dette også perioder hvor vinterstøvler vil bli for varme på barneføttene. Overgangsskoene til barn er derfor spesielt designet for de mellomperiodene. De er kraftigere og bedre foret enn de lette sommerskoene, og vil tåle både kulde og regn bedre. Samtidig er de luftige og lette på føttene, sånn at de ikke blir så tunge å ha på seg.

  Hos Skoringen har vi sko til alle årstider, sjekk ut vårt utvalg og bestill hjem barnas favoritter.