• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
32 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 32 produkter

Gummistøvler til barn i små størrelser

Tørre føtter er trolig det som er det viktigste elementet i barnas trivsel og velvære. Ingenting er verre enn å ha våte sokker i skoene. Det måtte i så fall være å stå på sidelinjen eller enda verre, sitte inne og se ut av vinduet på de andre barna er ute og leker, bare fordi man ikke har med seg rett tøy og rett type sko. Hvis ditt barn er glad i å være aktiv ute, er det viktig å ha rett skotøy.

Heldigvis for alle barn og foreldre finnes det både vanlige sko og gummistøvler som er spesiallaget for barn og deres små, men stadig voksende føtter. Sko som er laget til barn er naturligvis solide og behagelige. De skal jo tross alt tåle å bli bruk av aktive barn som liker å være aktive og da er det et krav om at fottøyet er laget av ordentlige material. Se heller ikke vekk fra viktigheten av farger.

Barn har det med å respondere på sterke farger. Derfor inneholder utvalget til Skoringen gummistøvler som har mange forskjellige farger. Hvis valget står mellom to eller flere par støvler som ellers passer barnet sine føtter, er det kanskje best å la barnet velge gummistøvlene sine selv. Det kan føre til at barnet får et større eierskap til dem og faktisk tar bedre vare på dem på egenhånd.

Gummistøvler til regnfulle dager

I dette landet langt mot nord, regner det relativ mye. Faktisk regner det så ofte i løpet av et år at det ikke er mulig å unngå være ute i et regnskyll av og til. Det har seg faktisk slik at relativ mangee av oss som bor her ikke har noe imot å være ute i et regnvær så lenge man kan holde seg tørr på føttene, vel og merke.

Barn har det dessuten med å glemme at de blir våte på føttene og beina sine dersom de har det moro i aktivitet. Hvem har vel ikke sett smilende og leende barn ha det moro mens de leker i våt sand og sølepytter?

Problemet, spesielt for foreldre, er at konsekvensene av små, våte føtter har en tendens til å være at barna blir forkjølet. Dette igjen fører som regel til at timeplanen som de aller fleste følger til hverdags blir negativt påvirket. Foreldre må ofte være fraværende fra arbeid og barn går glipp av relativt viktige dager enten i barnehagen eller på skolen.

Gode gummistøvler kan hjelpe med å holde små føtter tørre på en regnværsdag. Ikke bare kan det hindre at barna blir syke, men det kan også sørge for at barna får en god opplevelse på en dag som ellers ville vært både grå og kjedelig, for å nesten sitere Knutsen og Ludvigsen.

I tillegg til dette er gummistøvler er fortrinnsvis praktisk. De har ikke forandret seg nevneverdig siden bestefar var liten. Han hadde de nok på seg da han ble kastet ut av huset med jevne mellomrom for ikke å være i veien mens foreldrene vasket eller ryddet. Besteforeldrene våre ble nok også sendt på dør når foreldrene deres ville ha litt fred og ro i huset.

Med et par gode gummistøvler på beina gikk barna på oppdagelsesferd rundt i nærmiljøet samtidig som de fant på leker med tingene de fant mens de gikk. De lekene de fant på er det mange som kjenner igjen fra sin egen barndom.

Kjøp gummistøvler til barnet hos Skoringen

Barnebarna traver i dag rundt med nesten identiske støvler. Dagens gummistøvler kan kanskje ha litt friskere farger eller mønstre. De er ganske enkelt tilpasset motebildet som er dag. Likevel det er ingen tvil om at vi snakker «gummistøvler», og at de rutinemessig brukes på regnværsdager.

Det er en attest for godt laget de er. Hvis vi hadde funnet ut at de ikke lenger oppfyller de kravene vi har til dem, hadde vi nok laget noen nye for lenge siden.

Dermed kan du være rimelig sikker på at gummistøvlene som finnes på markedet i dag er laget for å tåle den støyten de unektelig får når de sitter på beina til små mennesker som er travelt opptatt med å utforske den store verden de lever i.

Gummistøvler i alle farger og størrelser finner du hos Skoringen. Blant gode merker som legger stor omsorg i å holde små føtter tørre finner vi Skofus, Viking og Bisgaard.

Sørg for å holde av plass i skohylla til noen par med gode gummistøvler. Regn kommer på kort varsel så det er så og si garantert at det er behov for dem. Med de i hus er det bare å gå en tur.