0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
96 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 96 produkter

Tørre føtter er trolig det som er det viktigste elementet i barnas trivsel og velvære. Ingenting er verre enn å ha våte sokker i skoene – eller å stå ved siden av og se på mens de andre leker, fordi man ikke har rette klær og sko til å boltre seg ute. Heldigvis finnes det mange gummistøvler til barn som er både solide, behagelige og stilige å se på.

Gummistøvler for barn

Det regner til tider såpass ofte her i landet at man ikke kan sitte inne og se på det hele tida. Men våte føtter bør unngås. Vi har alle vært i en situasjon hvor vi har kommet hjem gjennombløte på bena. Små føtter i aktivitet plages ikke nevneverdig av dette så lenge det er lek og bevegelse. Konsekvensene kan bli en lei forkjølelse og viktige skoledager som går tapt.

Det er imidlertid ikke noe i veien for å gå ut etter en regnskyll så lenge man tar de riktige forhåndsreglene. Når vannet ikke lenger høljer ned fra oven, er det de nedre regioner som må beskyttes for vann. Et par gode og vanntette gummistøvler gjør jobben.

Gummistøvler er fortrinnsvis praktisk. Det er noe av det som ikke har forandret seg nevneverdig siden bestefar var liten. Da ble han kastet ut for ikke å være i veien mens foreldrene vasket eller ryddet (eller bare ville være litt i fred). Med sine trofaste svarte gummistøvler utforsket han så på betryggende vis sitt nærmiljø, samt de skader eller virkninger det siste vannfallet hadde forårsaket.

Kjøp gummistøvler for barnet hos Skoringen

Barnebarnet traver i dag rundt med nesten identiske støvler. De kan kanskje ha litt friskere farger eller mønstre, eller for øvrig være tilpasset motebildet, men det er ingen tvil om at vi snakker «gummistøvler», og at de rutinemessig brukes på regnværsdager.

I barnehagen, på skolen eller på tur med mamma og pappa, sørger gummistøvler for frisk luft og utetid også på litt mindre hyggelige dager.

Gummistøvler i alle farger og størrelser finner du hos Skoringen. Blant gode merker som legger stor omsorg i å holde små føtter tørre finner viSkofus, Viking og Bisgaard.

Sørg for å holde av plass i skohylla til gode gummistøvler. Regn kommer på kort varsel i landet langt mot nord.