• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
29 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 29 produkter

Termostøvler for barn

Om du er ute etter gode termostøvler for barn er du kommet til riktig sted hos Skoringen på nett. Her kan du bestille en rekke bra termostøvler fra kjente merker. Skoringen har alltid et stort utvalg på lager, og du finner de nyeste stilene.

Du er sikret en rask levering og får frakten inkludert i prisen. Dertil er det mulig å bytte termostøvler som ikke passer eller faller i smak, i nærmeste Skoringen-butikk.

Gode råd for deg som vil bestille termostøvler online:

Når det er snakk om vintersko for barn, så vel som når det kommer til vintersko for voksne, så kan det være lurt å bestille vintersko og vinterstøvler en størrelse større enn de vanlige sommerskoene. En sko som skal beskytte mot kulda fungerer nemlig bedre når den ikke er for trang, når det er litt luft mellom fot og sko. Dertil er det også bra om det er plass til noen gode ullsokker om det skulle bli for kaldt.

Termostøvler fra Bisgaard og Skofus

De to største leverandørene av termostøvler for barn hos Skoringen er Skofus og Bisgaard. Her finner du mange gode termostøvler for unger som holder til de høyeste kravene.

Termostøvlene fra Bisgaard har en ekstra liten fordel ved seg. De kan nemlig snøres igjen ved støvelskaftet. På det viset blir det enklere å holde til og med den mest aktive smårollingen tørr på bena.

Termostøvlene fra Skofus, er uten snøring. “Guttemerket” heter forresten Black Street, men har samme utforming som Skofus sin rosa termostøvel. Den eneste forskjellen er at disse støvlene er svarte. Begge modeller har ellers samme mønster og utføring.

Gode vinterstøvler og termostøvler fra Skoringen

Om du er på utkikk etter gode vinterstøvler kan Skoringen by på mer enn termostøvler også. Ta gjerne en titt på vårt utvalg av vinterstøvler med tex-membran for barn. Her finner du et større utvalg av barnestøvletter som egner seg bra for tiden når vinteren blir kaldere, mens det fortsatt er fare for litt fuktighet.