• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 36 produkter

Varme og myke tøfler til baby

Trenger babyen din et par tøfler til de kalde føttene sine? Så bør du investere i et par gode tøfler i myke og varme materialer som de kan ha på de små føttene sine. Hvis babyen din ofte fryser på føttene og tærne, så er et par tøfler nemlig en god løsning.

Her hos Skoringen kan du finne behagelig fottøy i myke og varme materialer som vil egne seg godt til babyen din. Ta en kikk i utvalget vårt og finn et passende par tøfler som vil holde de små tærne og føttene til din lille varm.

Tøfler og innesko til babyer

Som forelder er det ingen tvil om at du alltid vil det beste for barnet ditt. Det er selvfølgelig forskjell på hva hver enkelt synes er best, men en ting er sikkert og det er at barnet ditt ikke må fryse. Norge er ikke akkurat kjent for å ha et varmt klima, og derfor trengs det ofte gode materialer for å holde oss varme, spesielt om vinteren. Dette gjelder i høyeste grad også de yngste i familien. Derfor, hvis du opplever at ditt barn fryser, bør du gi de små føttene en myk og deilig overflate med gode tøfler eller innesko fra Skoringen.

Finn et par tøfler til baby i de riktige materialene

Her hos Skoringen har vi tøfler til babyer i forskjellige materialer, så du kan finne akkurat det rette paret til din smårolling. I vårt sortiment finner du tøfler til baby i ulike materialer og med ulike lukkinger; som borrelås, strikk eller lisser, så de er enkle å ta av og på. Under gjennomgår vi de ulike materialene tøflene kommer i, og ser på fordelene med dem.

Tøfler til baby i varm ull

I vintermånedene vil barnet ditt garantert kose seg med et par tøfler i varm ull. Ultøfler er også gode på å transportere svette, så de kan også brukes i sommermånedene. Materialet er i tillegg slitesterkt, så barna dine kan leke i dem.

Bomullstøfler til baby

Bomullsstøvler er spesielt populære i sommermånedene siden de er lette og komfortable. I tillegg er de ikke fullt så varme som ulltøfler. Det myke materialet i bomullstøflene gjør dem utrolig behagelige å ha på.

Tøfler til baby i skinn

Vårt utvalg av skinntøfler er et godt valg for en fin liten sko som barna dine kan bruke inne. Materialet er ikke veldig varmt, men det kan fungere godt til innendørs sommer- og vintersko hvis barnet ditt har varme føtter. I tillegg er det en høy grad av pusteevne, slik at barnet ditt får et godt fotklima med denne typen tøfler.

Kjøp tøfler til barn, baby og voksne her hos Skoringen

Vi har et stort utvalg av tøfler i alle størrelser her hos Skoringen, så hvis din baby sine føtter er for store for babystørrelsene, så kan du prøve å se på vårt utvalg av tøfler til barn. Vi selger også tøfler til dame og tøfler til herre, hvis det skulle friste med et eget par til deg selv.


Innen du bestiller nye tøfler til den lille, bør du sjekk ut vår størrelsesguide til baby- og barnesko for gode tips til å finne riktig størrelse. Les også vår guide til sko til barnehagestart for tips om hvilke sko du bør investere i til ditt barn.