• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
10 produkter
Sorter etter:
Du har sett 10 av 10 produkter

Praktisk og elegant lommebok til dame

En god lommebok til dame skal både ta seg godt ut, og by på praktisk og brukervennlig design. I tillegg kommer høy produksjonskvalitet og solide materialer. Her hos oss finner du et bredt utvalg av lommebøker til kvinner som oppfyller disse kravene. De leveres av kjente merker, og er laget for å vare lenge og tåle jevnlig bruk. Du vil sikkert finne en lommebok på vår meny som passer med din stil og dine behov i hverdagen.

En stilsikker lommebok til dame utfyller din look

En lommebok utgjør en viktig del av dine accessories i hverdagen. Sammen med en uunnværlig håndveske, et par gode sneakers eller støvletter er det vel få ting som man har så god bruk for hver dag som nettopp lommeboken.

Det gjør det desto viktigere at du finner en lommebok til damer som passer med din stil ellers. Vi snakker jo tross alt om et produkt som du svært ofte vil ha med deg, og jevnlig vil trekke frem og bruke. Da er det jo om å gjøre at du har en lommebok som du synes utfyller din look ellers.

Her hos oss finner du gode lommebøker som byr på topp design. Vi har diskrete modeller på menyen som glir sømløst inn med nesten hvilket som helst slags antrekk. Vi har også litt mer fargerike og spennende utgaver i utvalget. Her er det bare å seg omkring og velge den lommeboken som passer best for den enkelte.

Praktiske lommebøker for enhver anledning

Foruten elegant design, så er det jo selvsagt svært viktig at en lommebok til dame er praktisk i bruk. Du bør velge en lommebok som får god plass i din veske. Den skal være enkel å åpne og finne frem i.

Dessuten skal den være laget av gode materialer, ved bruk av solid håndverk. Det siste du ønsker er jo en lommebok som etterhvert ikke holder kort, kontanter og andre viktige eiendeler trygt og forsvarlig på plass. En frynsete lommebok gir jo dessuten et svært dårlig inntrykk, rent estetisk. Derfor bør du prioritere det praktiske når du skal finne din nye lommebok.

I vårt utvalg av lommebøker til damer, byr vi på praktiske og brukervennlige modeller. De foreligger i ulike størrelser, og er utstyrt med forskjellige oppbevaringsløsninger. Dermed kan du finne en lommebok som passer best mulig med dine behov.

Romslig lommebok til dame for praktisk bruk

Hvis du har en passelig romslig håndveske, er en stor og god lommebok til dame gjerne et godt valg. Denne typen lommebok gir deg plass til alt det du trenger av kort og lignende i hverdagen.

Det inkluderer alt fra dine betalingskort, til ID, førerkort, diverse kundekort, og så videre. Med flere ulike lommer, kan du organisere en slik lommebok sånn at du får svært enkel tilgang til kortene du trenger når behovet melder seg. Mange har også gjennomsiktige lommer for enkel fremvisning av ID-kort og førerkort.

En romslig lommebok gjør det også mulig å samle på kvitteringer som du trenger, samt å oppbevare kontanter. Sistnevnte kan være særlig nyttig på utenlandsreiser til land hvor kortbetaling ikke er fullt så utbredt som her i Norge.

Liten lommebok til dame for enkel tilgang

En liten lommebok til dame passer for når du ikke har lyst til å drasse på en større håndveske. En lommebok som dette får enkelt plass i jakkelommen din, for eksempel.

Den rommer likevel det meste du behøver i hverdagen. Det inkluderer oppbevaringsplass for kort, kvitteringer og kontanter dersom det skulle behøves.

Når du skal pynte deg, og har med en liten og elegant håndveske og klær uten lommer, får en slik, mindre lommebok god plass i veska. Ja, du kan kanskje finne en modell som passer med dine festsko for en ekstra gjennomført look.

Elegant kortmappe til dame

En kortmappe er kanskje det aller mest elegante valget. En slik smal, tynn og liten lommebok til dame, får du plass til overalt. Dette er valget som passer best når du, for eksempel, ikke planlegger å ha med deg en veske i det hele tatt, men bare ønsker å oppbevare kort du behøver i bukselomma.

Våre kortholdere byr på sikker oppbevaring av dine kort. De får også plass til kvitteringer, og kontanter dersom det behøves. De er myke og kan bøyes. Det gjør at de passer behagelig også i bukse- og shorts-lommer.

Våre lommebøker holder høy kvalitet

En lommebok bruker vi som kjent til å oppbevare svært viktige saker. Det medfører at du bør prioritere kvalitet når du skal kjøpe en ny lommebok.

Hos oss har vi valgt å satse på lommebøker som er laget av best mulige materialer. Det påser at dine kort ivaretas på en trygg måte. Det garanterer også at produktene tar seg godt ut, og tåler jevnlig bruk uten å bli seende slitte ut.

Vi byr på lommebøker i naturlig skinn for best mulig kvalitet og optimalt stilig look. Mange kommer med RFID-blokkering som beskytter kortene dine mot elektronisk svindel. Her får du altså kvalitetsprodukter som byr på det lille ekstra. Vårt utvalg av lommebok til dame, leveres av kjente merker, sånn som populære The Monte.

Kvalitet til god pris

Det er viktig å understreke at selv om våre lommebøker til damer holder høy kvalitet og lages av kjente merker, så er prisen alt annet enn avskrekkende. Vi sørger alltid for å by på best mulig pris til våre kunder - uten at det går på bekostning av hverken design eller kvalitet. Det medfører at du fort kan gjøre en meget god handel ved å kjøpe ny lommebok her hos Skoringen.

Kjøp din nye lommebok her hos oss

Å kjøpe ny lommebok hos Skoringen er gjort i en fei. Du kan bestille enkelt direkte fra nettbutikken vår. Det er også mulig å avlegge din nærmeste Skoringen-butikk et besøk. På den måten kan du ta produktutvalget i nærmere øyesyn før du bestemmer deg. I tillegg kan du få svar på eventuelle spørsmål, samt sjekke hvilke av våre lommebøker som passer aller best med din look og dine behov.