• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
27 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 27 produkter

Finn stilsikker og funksjonell veske til dame her

Her hos Skoringen finner du et bredt utvalg av holdbare, funksjonelle, praktiske og prisgunstige vesker til dame. Uansett om du trenger en håndveske til hverdagsbruk, en weekendbag for korte reiser, en toalettmappe, eller en PC-veske for bruk på jobb eller studier, har vi det du trenger for å gjøre livet ditt enklere og mer stilfullt. Det er bare å se seg omkring i utvalget. Du finner sikkert en dameveske som passer med dine behov og preferanser på menyen.

Stilsikker håndveske til dame

Utforsk vårt utvalg av håndvesker for kvinner, designet med fokus på holdbarhet, funksjonalitet og praktisk bruk i hverdagen. Våre store håndvesker og skuldervesker kommer med flere rom og lommer for enkel organisering. De har solide håndtak og er laget av slitesterke materialer som sikrer langvarig bruk.

Vi har også mindre damevesker på menyen. De passer ideelt for når du kun trenger å ta med deg det aller nødvendigste, sånn som nøkler, lommebok og lignende.

Uansett om du skal på jobb, shopping eller en kveld på byen, vil våre håndvesker være en praktisk følgesvenn. De byr på elegant design, og leveres av kjente merker som House of Sajaco og Lycke. Det påser at du får en kombinasjon av kvalitet og stil som passer godt i hverdagen for de aller fleste.

Weekendbager og toalettmapper til dame

Når du skal unne deg en liten ferie, har vi et bredt utvalg av vesker som oppfyller dine behov. Våre weekendbager og toalettmapper for damer, er designet for å være romslige, holdbare og praktiske. Takket være skulderrem og solide håndtak kan du bære din weekendveske til dame enkelt som bare det.

Disse veskene er laget av slitesterke materialer, og byr på hovedrom med stor kapasitet. Her får du god plass til det du trenger av klær og alt fra høyhælte festsko til behagelige dametøfler. Et godt utvalg av lommer gjør det enkelt å organisere pakkingen, og finne frem til dine eiendeler når du trenger dem. Våre weekendbager og toalettmapper tar seg også svært godt ut slik at du, kan du reise med både stil og komfort.

Praktiske og elegante PC-vesker til dame

Beskytt din bærbare datamaskin med en PC-veske til dame i høy kvalitet. Her i vårt utvalg av damevesker finner du nemlig også laptop-ryggsekker som byr på funksjonalitet og sikkerhet i toppklassen. Våre PC-vesker har polstrede rom som gir din laptop beskyttelsen den behøver.

Justerbare stropper og håndtak lar deg bære vesken på en smidig og komfortabel måte. Takket være solide glidelåser nyter du også godt av maks sikkerhet. Våre PC-ryggsekker til dame er også elegante og stilsikre, slik at de tar seg godt ut når du skal på jobb eller studieplass, og ellers i hverdagen.

Finn din nye dameveske hos oss

Utforsk vårt store utvalg av funksjonelle, praktiske og stilsikre vesker til dame på denne menyen. Kvaliteten er høy, og vi sørger alltid for å by på en så gunstig pris som mulig. Det er bare å klikke seg omkring på menyen. Hver veske har en grundig produktbeskrivelse hvor du finner all info du behøver for å treffe blink. Du velger selv om du foretrekker å bestille din nye dameveske fra nettbutikken eller avlegge nærmeste Skoringen-butikk et besøk.