• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

8 tips til sunne sommerføtter

null

Når vi skal skjemme oss bort kommer føttene ofte i siste rekke. Men om vi bare gir dem litt tid og oppmerksomhet kan det både ses og føles.

Bli medlem av Klubb Skoringen

Hvis du elsker sko, så er det ingen grunn til å vente. Bli medlem i dag og vær med i loddtrekningen ”Vinn kassalappen”. Vi trekker en vinner hver måned. 😊

Bli medlem her

1. Ta av deg skoene

Uansett hvor komfortable skoene er trives de fleste føtter best uten sko. Det gir føttene frihet til å bruke muskler og ledd på den sunneste måten.

2. Fotgymnastikk

Både føtter og kropp har behov for å røre på seg. Det trenger ikke å ta mange minutter og det kan være noe så enkelt som å gå på tærne eller å plukke opp ting med føttene.

3. Massasje

Gi føttene dine massasje. I likhet med resten av kroppen har også føttene godt av å få løsnet opp i muskler og sener. La f.eks. foten rulle frem og tilbake over en tennisball – en enkel øvelse som kan gjøre underverker for en sliten fot.

4. Fotbad

Et fotbad kan gjøre underverker. Det får deg til å slappe av og myker opp huden. Skal du unne deg litt ekstra kan du tilsette litt badesalt eller -olje.

5. Peel føttene

Fjern hard hud som ofte oppstår på hæl og forfot med en forsiktig peeling eller en bodyscrub for føtter sammen med den myke siden av en kjøkkensvamp slik at huden ikke slites for mye.

6. Smør inn føttene

Føttene dine har også behov for fuktighet, så etter fotbadet må du huske å smøre dem inn med en god fotkrem. La føttene lufttørke før du hopper i sandalene.

7. Neglelakk

Nå er det neglenes tur. For så snart solen titter frem får tærne lyst til å gjøre det samme. Velg en lakk i en nyanse som matcher sandalene dine, eller lag grafiske mønstre med lakk i kontrastfarger.

8. Luft sommerføttene

Nå er føttene klare til å luftes i et par fine sandaler med god komfort. Her kan du velge et par biosandaler fra B&CO. De har en myk og støtabsorberende såle med memory-funksjon som gir luftsirkulasjon og sørger for anti-fukt og bakteriell beskyttelse steg for steg.