• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Fem tips til glade føtter

null

Når vi skal ta vare på oss selv, er føttene ofte det siste vi tenker på. Hvis du gir føttene litt mer tid og omtanke, vil du fort både se og kjenne forskjellen.Våren og sommeren er en fin tid for å gi føttene ekstra omsorg. Da får de lufte seg litt oftere, slik at du kan nyte synet av et par velpleide føtter.

1. Av med skoene

Uansett hvor komfortable skoene dine er, har føttene dine det aller best uten sko på. Uten sko får musklene og leddene i foten bevege seg naturlig.

2. Gymnastik

Fotgymnastikk? Yes! Akkurat som resten av kroppen har føttene godt av litt trim. Det tar ikke mange minuttene, og det kan være så enkelt som å gå på tå og plukke opp ting med føttene.

3. Massasje

Gi føttene dine en massasje. Føttene sitter kanskje nederst på kroppen, men også de trenger å få løst opp i muskler og sener av og til. Prøv for eksempel å rulle foten frem og tilbake over en tennisball. En enkel øvelse som kan gjøre underverker for slitne føtter.

4. Fotbad

Et fotbad kan også gjøreunderverker for føttene. Det får deg til å slappe av og gjør huden mykere. Hvis du har lyst til å unne deg noe ekstra, kan du ha litt badesalt eller olje i vannet. Etter fotbadet kan du gjerne ta en runde med fotfilen.

5. Føtter og farger

Husk neglelakk! Litt farge på neglene gjør vårstilen komplett.