• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 36 produkter

Canvas-sko er lekre, behagelige og absolutt IN! Er du glad i funky design som skiller seg ut fra mengden? Eller foretrekker du kanskje å ha et par i hver farge, slik at du alltid kan matche canvasskoene til antrekket ditt?

Canvas-sko er en verden av muligheter, til å uttrykke personligheten din og vise frem stilen din. La deg forføre av alle de spennende variantene som finnes her.

Canvas sko til sommerbruk

For gode sommerdager trenger du lette og stilfulle sko.

Canvas er tøysko som finnes i alle farger og med et stort spekter for utforming av utseende. De passer både til hverdag og fest. Når vårsola tørker bort de siste restene etter vinteren er tida inne til å kjøpe seg et par canvas sko.

Canvas materialet er et særlig slitesterkt materiale basert på bomull. Det eksisterte imidlertid allerede i middelalderen, da le det laget av hamp.

Tøyet gjør at føttene får puste, og blir dermed særdeles behagelige å gå i. For å slippe den innesperrede følelsen og la tærne sprike og føle bevegeligheten i fottøyet, er canvas sko en opplevelse i seg selv.

Rengjøringen er enkel og grei. De kan godt vaskes i vaskemaskin på lav temperatur, eller rett og slett tørkes av. Det anbefales imidlertid med hyppig rengjøring slik at eventuell skitt ikke får tid til å feste seg.

Skoringen har et kjempeutvalg av canvas sko, og fører alle de store merkene. Her finner du Cult, Tommy Hillfiger og Converse. Se alle modellene og gjør det rette valget for føttene dine denne sommeren. Det er 14 dagers returrett hvis du bestiller på nett. Og skoene kan byttes i hvilken som helst av Skoringens butikker.