• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter etter:
Du har sett 4 av 4 produkter

Mokkasiner til damer

Mokkasiner er en type sko som kjennetegnes ved at de er en type flate sko som passer fint til bruk på varme vårdager så vel som sommer. De som går med dem ofte, vil karakterisere det som komfortabelt å gå med dem. Det er en god start når mange i tillegg oppfatter dem som stillige så har man gjerne et par sko som kan brukes sammen med de fleste antrekkene til våren og sommeren.

Noe av det beste med mokkasiner er at de finnes i mange forskjellige former og modeller slik at kundene har i nettbutikken til Skoringen har gode sjanser for å finne ett eller flere par med mokkasiner som kan brukes til mange forskjellige antrekk. Kundene våre står fritt til å undersøke utvalget som finnes her og se om de ikke finner noe som passer antrekkene som allerede finnes i garderoben.

Ett eller flere par mokkasiner kan hjelpe deg med å sette kronen på et antrekk du virkelig vil lykkes med til et viktig møte eller kanskje du bare vil bruke dem en dag når det ikke står noe spesielt på kalenderen din og du helst vil ha en avslappende stil i klesveien?

Det fine med mokkasiner er at de kan brukes til begge stiller og det her helt opp til deg selv hvordan du ønsker å benytte deg av dine mokkasiner. Så her er det nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan mokkasinene man har kjøpt kan brukes.

Indianertilkyttning

Mokkasiner er ikke en moderne type sko. Faktisk er denne type sko så gamle at de opprinnelig ble brukt som fottøy av indianerne i Canada, både sommer som vinter. Det er mulig å hevde at den første gangen mokkasiner gjorde et inntog i det norske folk sin bevissthet var gjennom boken “Pelsjegerliv blant Nord-Canadas indianere” som først ble publisert i 1931.

Forfatteren var Helge Ingstad som på den tidspunktet hadde tilbrakt flere år som pelsjeger nord i Canada. Når han var der brukte han mokkasiner som fottøy. I boken gir forfatteren en grundig beskrivelse av hva som var de positive og de negative sidene til mokkasinene han etter hvert lærte seg å lage selv som følge av å ha tilbrakt mye tid sammen med stammene av indianere som holdt til i området der han jobbet som pelsjeger.

Det finnes imidlertid en ting vi i Skoringen vil gjøre kundene våre oppmerksomme på: De moderne mokkasinene som finnes her i nettbutikken til Skoringen egner seg dårlig som vintersko. Det kan oppfattes som litt paradoksalt når man tenker på hva som står beskrevet ovenfor. Det kan man jo si seg enig i uten å tenke for mye over saken, men slik er det nå en gang.

Trenger du noen andre typer sko?

Mokkasiner kan som allerede nevnt brukes til de aller fleste antrekkene som kan brukes om våren og sommeren. Det at det finnes så mange forskjellige modeller og fargekombinasjoner er denne skotypene sin store styrke. Derfor vil vi ofte anbefale våre kunder å se igjennom utvalget av mokkasiner for å se om det ikke finnes et eller flere par som kan oppfylle de ønskene de har for sine sko.

Når dette er sagt, så finnes det naturligvis antrekk, for ikke å snakke om situasjoner der et par moderne mokkasiner ikke passer. Noe av det mest åpenbare er naturligvis vinterstøvler. Dersom kundene våre har behov for slike sko anbefaler vi naturligvis at de tar en kikk inn på den siden. Det kan være at noen nye favorittsko venter der inne så det kan ikke skade å ta en titt.

Er du aktiv? Prøv Sneax

Er du av typen som er over gjennomsnittet glad i å være aktiv? Dersom du svarte bekreftende på dette spørsmålet kan vi som jobber hos Skoringen på det varmeste anbefale deg å ta turen innom Sneax.

Det er en butikk vi i Skoringen har laget inne i den butikken vi allerede driver. I denne butikken er det mulig å finne en oversikt over alle merkene som selger Sneakers. Denne typen sko passer utmerket dersom de brukes til forskjellige fysiske aktiviteter. Sneakers er laget spesielt laget med tanke på at de skal kunne støtte foten og ankelleddet mens man er i fysisk aktivitet.

Klarer du ikke velge? Spør oss gjerne

Med et så variert utvalg som det Skoringen fører, vil det ikke overraske oss som jobber her at kundene våre kan ha problemer med å bestemme seg for hvilket par sko de bør kjøpe. Da står de fritt til spørre de ansatte om hjelp. De ansatte har fått opplæring i hvordan man velger rett par sko, så spør i vei.