• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter etter:
Du har sett 4 av 4 produkter

Kastel sko - den perfekte kombinasjon

Her i Norge har vi et skiftende klima som ofte stiller en del krav til skoene vi har på oss. En ting er om sommeren, da kan vi ha på lette sneakers og flotte sandaler, men når kulden begynner å komme, da kreves det noen helt andre typer sko i store deler av landet vårt.

Og det er nettopp det skaperne av Kastel sko tenkte over. Ved å kombinere den kule avslappede stilen som vi får med sneakers, sammen med det praktiske, varme og solide - det var starten på eventyret om relanseringen av Kastel sko. Her på denne siden kan du finne vårt utvalg av Kastel sko for dame. Bla deg gjennom utvalget, og plukk deg ut dine favoritter - så kan vi love at du får deg noen nye favorittsko på bare noen få dager.

Hva er Kastel sko?

Vet du hva Kastel sko er? Det er kanskje ikke så mange som har hørt om det, for det er et relativt nytt merke her i Norge. Men det er faktisk nordmenn som står bak. Eller, faktisk var Kastel opprinnelig et merke fra California som produserte sneakers helt tilbake på 90-tallet. Dette var nemlig opprinnelig et merke som var mest kjent innenfor skatemiljøet i USA, og som de største sneakers-entusiastene kjente til.

Tiden gikk, og det skulle bli 2011 før to stykker her i Norge som var glade i sneakers, skulle blåse liv i dette merke igjen. De to var lei av at sneakers var forbeholdt sommeren, og at man ikke kunne ha den stilen man ønsket hele året rundt. For når det ble kaldere og hardere vær måtte man ty til kraftigere sko - sko som ofte ikke var like kule.

De to tok saken i egne hender, og med inspirasjon fra California-merket, lanserte de nye Kastel her i Norden, hvor de kombinerte den gode stilen som sneakers har med materialer som tåler kaldere og hardere vær.

Kastel sko gir deg komfort

Stikkordene som beskriver sko fra Kastel er:

  • Vanntett
  • Funksjon
  • Isolasjon
  • Kvalitet
  • Stil

Dette er stikkord som beskriver sko fra Kastel. Her får du nemlig det beste fra alle verdener ved at de har satt sammen den kule, avslappede California-looken man har med sneakers, sammen med den kvaliteten og funksjonen vi her i Norden er helt avhengig av.

Her på denne siden vil du finne Kastel sko for dame, og her finner du med andre ord vanntette sneakers som du fint kan bruke selv når sommeren er over. Du får et par sko i gode materialer og av høyeste kvalitet, sånn at du kan føle deg både stilig og komfortabel når du beveger deg utendørs.

Sjekk ut vårt utvalg på denne siden i dag, og klikk deg hjem dine favoritt Kastel-sko. her på Skoringen.no får du god kundeservice, rask levering og alt du måtte ønske deg av sko.