• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter etter:
Du har sett 4 av 4 produkter

Shop klassiske bunadsko fra Synnøve

Synnøve leverer bunadsko i klassisk stil. Her finner du det perfekte fottøyet til 17. mai og årets andre merkedager da det er populært å ikle seg nasjonaldrakten. Sko fra Synnøve lages av gode materialer, og er laget for å holde en god stund. Like fullt holdes prisen lav, slik at alle kan flotte deg med fine bunadsko fra Synnøve.

Utforsk de helt klassiske bunadsko fra Synnøve her

Skoprodusenten Synnøve spesialiserer seg på bunadsko, og da sier det seg vel nesten selv at du i utvalget finner meget tradisjonelle saker. En god, gammeldags bunadsko med flat hæl i sort lær er selve klassikeren.

Selvsagt foreligger denne typen sko fra Synnøve med en liten spenne av sølv. Bunadskoene lages av ekte lær og skinn, og gir et helt autentisk preg.

Synnøve lager også bunadstøvletter

Har du lyst til å bruke bunaden din også på vinterstid, for eksempel når du skal på julefest eller skal ut og feire nyttårsaften, kan det hende at den klassiske bunadskoen ikke strekker til. Den kan være både glatt og kald. Da kan en bunadstøvlett fra Synnøve være løsningen.


For all del, dette er altså snakk om pensko, ikke vinterstøvler i vanlig forstand. De er svært elegante og tradisjonelle. Men likevel langt varmere og bedre egnet for norsk vinterklima enn en lett bunadsko.