• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
38 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 38 produkter

Tamaris-boots

Det anerkjente skomerket Tamaris, varter opp med noen meget flotte vinterstøvletter til dame. I vårt utvalg av Tamaris-boots finner du både korte og lange støvletter. Vi byr på robuste modeller som står for en støyt, samt meget elegante utgaver med høy hæl. Det er bare å se seg omkring her på denne menyen. Du finner sikkert et par Tamaris-boots til dame som treffer blink.

Tamaris-boots byr på stil og komfort om vinteren

Her til lands lønner det seg å ha et par gode vinterstøvletter som egner seg for lokale forhold. Det får du når du satser på et par Tamari-boots til dame. Dette er fottøy som har solide såler som gir godt feste. De er foret og holder kulde og fukt ute.

Samtidig er de også meget stilsikre og moteriktige. Design har blitt høyt prioritert, og du finner Tamaris-støvletter som passer godt til festantrekk og til en tur på byen.

Kjøp dine nye Tamaris-boots hos oss

Hos oss har vi et stort utvalg av Tamaris-boots. Du kan finne noe som passer, uavhengig av om du vil ha en robust støvlett for bruk på de kaldeste dagene, eller pene boots for bruk i jobbsammenheng eller lignende. Merk at vi også har sandaler, sneakers og Chelsea-boots fra Tamaris på menyen.