• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Dame Timberland Støvletter

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter etter:
Du har sett 9 av 9 produkter

Ikoniske Timberland-støvletter til dame

Timberland-støvletter til dame har en helt unik profil som skiller seg fra mengden. Denne designklassikeren har opparbeidet seg legendarisk status, og nyter høy popularitet her til lands. Timberland-støvletter til dame byr på atskillig mer enn kul design. De er meget robuste, og laget for å tåle alt det den norske vinteren har å by på. Tykke og gode såler byr både på solid fotfeste og meget høy komfort. .

Finn dine nye Timberland-støvletter til dame hos oss

Det foreligger mange ulike typer Timberland-støvletter til dame. Det inkluderer alt fra robuste og slitesterke boots som er perfekt egnet for vinterbruk til små, lette utgaver som gir maksimal komfort og egner seg for helårsbruk.

Vi har Timberland-boots i mange forskjellige farger å velge blant. Det er bare å se seg omkring - du finner sikkert noe som utfyller din personlige look her på menyen.

Med Timberland får du topp kvalitet

Timberland er et kjent kvalitetsmerke som nyter bunnsolid omdømme. Merkets dame-støvletter er laget av gode materialer og er meget slitesterke. De gir deg støtten du trenger, og holder føttene varme i all slags vær. Vi har også Timberland-boots til herre og støvletter til barn i vårt store utvalg av fottøy fra merket