• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7 produkter
Sorter etter:
Du har sett 7 av 7 produkter

Vagabond-sandaler til dame: kvalitet og komfort i ett

Vagabond-sandaler til dame gir deg høy komfort og kvalitet som varer lenge. Dette er fottøy som er behagelige å gå med over lang tid. Sålene gir deilig fjæring, og selv om sandalene er meget lette gir de solid støtte til føttene dine. Disse sandalene tåler også hyppig bruk uten å bli slitte.

Du finner både Vagabond-sandaler med og uten høy hæl hos oss. Det er bare å utforske utvalget her på denne siden. Du finner sikkert noe som passer med din personlige stil på menyen.

Finn dine nye Vagabond-sandaler til dame her hos oss

Her hos Skoringen finner du et stort utvalg av ulike Vagabond-sandaler til dame. Vi har både flate modeller og sandaler med hæl på menyen. Du kan velge mellom små og lette sandaler, samt sandaler som er mer robuste i stilen.

Det alle våre Vagabond-sandaler har til felles er at de er gode å ha på seg. De kan brukes inne som ute, og passer med ulike typer benklær, fra shorts og jeans, til skjørt og kjoler.

Merk at vi også byr på annet komfortabelt fottøy fra Vagabond. Det inkluderer populære Vagabond-sneakers og stilsikre Vagabond-loafers til dame.