• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Sommersko
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  697 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 697 produkter

  Sommersko til hele familien

  Det er ikke noe bedre enn de varme dagene når du hopper i et par lette sommersko. Enten dagene byr på jobb, skole, strandturer eller bare eventyr, er det noe helt spesielt i luften når været ikke krever mer enn et par sommersko.

  Den helt spesielle følelsen av frihet og sprudlende glede som norske sommerdager vekker i oss, følger oss inn i de lange lune sommerkveldene. Uendelige kvelder som byr på både badeturer, bål, bryllup og andre herlige sommerfester som krever et par fine sandaler eller et par kule sneakers i sommerens farger.

  Hos Skoringen vet vi knapt noe bedre enn å hoppe i et par sommersko, og du kan alltid finne et stort utvalg av både praktiske sandaler, sporty sneakers, stilige mokasiner, avslappede flip-flops og det du ellers måtte begjære i sommermånedene.

  Sommersko er smørmyke sandaler og skinnende rene sneakers

  Når været blir varmere, er det på tide å slippe føttene ut av de varme, tunge støvlene. Det er på tide å finne sommerskoene. Kanskje det også er på tide å oppdatere garderoben med et nytt par? Hos Skoringen gjør vi det enkelt for deg å handle nye sommersko til alle anledninger – og enkelt for deg å ta godt vare på dem.

  Før du drar ut med de nye, fine sommerskoene på føttene, må du huske en veldig viktig ting. Du må impregnere de nye skoene dine slik at de holder seg fine hele sommeren. Det er jo nemlig ikke til å feie under teppet at det hender at det kommer litt regn her i det norske land. Å ta vare på sommerskoene dine er ikke like morsomt som å bruke dem. Derimot er det gøy å vise frem føttene i vakre, smørmyke sandaler og å ha skinnende rene sneakers på føttene.

  Når du tar vare på sommerskoene dine både før og etter bruk, sørger du for at de holder seg fine lenge. Da kan du også bruke dem neste sommer. Hos Skoringen har vi et stort utvalg av pleieprodukter, så du kan velge det produktet som passer akkurat de skoene du skal bruke hele sommeren.

  Utforsk vårt store utvalg av sommersko

  Har du brukt hele vinteren på å drømme om dagen du kan hoppe i et par lette sandaler? Eller har du, som en ekte sneakerfan, gledet deg til å ta på deg de hvite joggeskoene uten at de blir skitne og gjennomvåte i høstregnet? Da er du ikke alene.

  Det er faktisk flere av oss som bruker de mørkeste månedene på å planlegge hvilke vakre sommersko vi skal bruke så fort solen titter frem igjen. Så når kolleksjonene med sommersko treffer oss, vet vi nøyaktig hvilke sko vi skal bo i hele sommeren.

  Gå på opdagelse i vårt univers av sommersko og finn ditt nye par, enten det er badesandaler, sneakers, sandaler, slip-on sko, joggesko, loafers eller mokasiner. Har du et krystallklart bilde av hvordan sommerskoene dine skal se ut, kan du bruke filterfunksjonen på nettsiden for å finne de sko du har drømt om. Du kan filtrere søket etter:

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Merke

  Du kan også bruke søkefunksjonen til å finne et bestemt merke eller en veldig spesifikk modell. Du kan selvfølgelig også bare søke veldig bredt, skrive inn sommersko i søkefeltet og oppdage alle de fantastiske skoene og sandalene som vi selger hos Skoringen. Du finner både klassiske sommersko som holder år etter år, og sommersko i sesongens farger og snitt. Som alltid har vi et stort utvalg fra både norske og internasjonale merker.