• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
158 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 158 produkter

Chunky boots til dame i alle nyanser

Når sesongen skifter fra sommerens varme dager til høstens og vinterens bitende kulde, blir du best kledd ved å investere i et par solide støvler som også ser flotte ut. Hos Skoringen har vi et veldig bredt og variert utvalg av støvler i ulike sjangre, og dette inkluderer også de populære chunky bootsene. Gå på oppdagelsesferd her på nettsiden og finn paret som matcher din stil og personlighet.

Få et rått look med chunky boots

De trendy chunky boots er støvler som kjennetegnes ved sine ekstra tykke såler med sterke hæler. De vil passe spesielt godt for deg som elsker å tilbringe tid utendørs, og de er spesielt gode til lengre turer og praktiske formål. Dette betyr imidlertid på ingen måte at de ikke også har mye å by på designmessig.

Utseendet som støvlene representerer har karakter av noe veldig kult og moderne, som også fremstår litt rått. Ønsker du å oppnå en look med litt kant, vil chunky boots derfor være et godt valg til ditt neste antrekk.

Hos Skoringen legger vi vekt på å presentere deg for et utvalg som utstråler både kvalitet og variasjon i alternativene. Dette betyr at i vårt sortiment kan du finne både:

  • Korte og høye chunky boots
  • Chunky boots i en bred palett av farger
  • Støvletter med og uten fôr
  • Støvler fra kjente merker
  • Chunky boots i mange forskjellige materialer
  • Støvler i alle størrelser

Enten du liker korte støvletter, høye støvletter, Chelsea boots, boots med snøring eller støvletter med hæl, så har vi det du leter etter.

Kjøp chunky boots fra kjente merker

Som nevnt finner du mange alternativer hos Skoringen når du skal lete etter dine neste chunky boots. Du kan blant annet finne dine nye chunky støvletter fra kvalitetsmerker som ECCO, Rieker, Tamaris, B&CO og Vagabond. Fargene spenner fra det nøytrale sorte, hvite og brune til det klassiske grønne, gule og blå til de mer eksotisk rosa, oliven og cognacfarget.

I selve materialene finner du også mye å velge mellom i form av semsket skinn, canvas, nubuck, mikrofiber, skinn, syntetisk og tekstil. Husk at det er viktig å ta godt vare på skoene og vedlikeholde materialene. Ta gjerne en titt i tilbehørsseksjonen vår og finn riktig pleiemateriale til skoene dine.

Finn dine neste chunky støvletter hos Skoringen

Når det kommer til chunky boots, har vi noe som passer for enhver smak på Skoringen. Når du handler hos oss, kan det enten foregå her via nettsiden eller i en av våre mange fysiske butikker. Uansett hva du foretrekker kan du være helt sikker på en enkel og trygg handel, og våre dyktige medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg – både fysisk og online. Vi ser frem til å dele vår lidenskap for sko med deg.