• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
How #feetpositivity can make women feel more confident

#feetpositivity

null

De siste årene har det vært mye snakk om "kroppspositivisme". At vi skal elske kroppen vår som den er – og se det vakre i at alle kropper er forskjellige. Og viktigst av alt: Aldri få andre til å skamme seg over hvordan de ser ut.

Vi kan bare si "amen" til det. Det er fantastisk at dette blir satt fokus på.

Men dessverre endrer slike ting seg ikke fra den ene dagen til den andre. Og når det kommer til å elske og akseptere føttene våre, ser det faktisk ganske dårlig ut.

Undersøkelsen vår om danske kvinners forhold til føtter viser nemlig at 75 % er flaue over føttene sine. 75 %!

Det må vi gjøre noe med! For selvfølgelig skal vi alle kunne ta på oss et par sandaler uten å få en vond følelse i kroppen. Og selvfølgelig skal ikke flauhet over føttene være grunnen til at foreldre sier nei til barna når de spør om de kan dra i svømmehallen.

#feetpositivity er å skjemme bort føttene sine – f.eks. med et fotbad. Men hvor lenge? Hvor ofte? Og hvor varmt? Få svaret og en oppskrift på hjemmelaget fotbadesalt her (LENKE).

#feetpositivity er å ta godt vare på føttene sine. Har du vondt i føttene? Slitne føtter? Eller for store sko? Les hvordan innleggssåler kan hjelpe deg her (LENKE).

#feetpositivity er å ha det bra med føttene sine. Men er du ofte plaget av fotsvette? Her er et par tips om hvordan du kan redusere det (LENKE).

Målet vårt med #feetpositivity er å starte samtalen om at alle føtter er vakre på hver sin måte – og vi håper du har lyst til å gripe sjansen og være med. Det kan du blant annet gjøre ved å ta et bilde av føttene dine, laste det opp og tagge det med #feetpositivity. For den beste måten å vise at alle føtter er akkurat som de skal være, er å slutte med å skjule dem.

Så: Let’s free our feet! Det er i hvert fall et skritt nærmere å bli kvitt fotflauheten. Og det fortjener både du som menneske og føttene dine, som bærer deg hele livet.