• Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Klikk & Hent etter 1 time
 • Gratis retur og bytte i butikk
Vondt i føttene? Slitne føtter? For store sko?

Innleggssåler

null

Vi mener at man skal få gå i akkurat de skoene man ønsker. Enten det er flippflopper eller rekordhøye pumps. Du skal gå med det du føler deg vel i – og da spiller det ingen rolle hva alle andre mener. Men noe som har betydning (spør du oss), er om skoene passer til føttene dine sånn rent anatomisk. For hvis de ikke gjør det, så kan det føre til smerter på sikt. Så hva gjør man hvis skoene man helst vil gå med, ikke passer til foten? Skal man inngå kompromiss med det ene eller det andre?

Ikke nødvendigvis. I mange tilfeller kan problemet løses uten kompromisser. Og den løsningen heter innleggssåle. Kanskje er du litt skeptisk til å måtte gå med en slik. Men nå er innleggssåler så smarte at de sjelden kan sees når du har på deg skoene. Og hvis sålen lar deg gå med skoene du drømmer om, uten å få vondt i føttene... Så hvorfor ikke?

Og hvem vet? Kanskje du ender opp med å tenke: "Innleggssåle – hvor har du vært hele mitt liv?"
Vi har etterhvert møtt mange kvinner som har blitt kvitt smerter i ulike deler av kroppen bare ved å få en såle i skoen.

I artikkelen her kan du lese om:

 • Hvorfor du bør vurdere en gratis fotskanning
 • Hvordan innleggssåler kan hjelpe (og hvilke vi anbefaler) hvis du sliter med:
  • Smerter i høyhælte sko
  • Slitne, aktive føtter
  • Dårlig "skoklima"
  • Kalde føtter

En (gratis) fotskanning avslører behovene til føttene dine

Bruker du sko som ikke passer til føttenes behov, kan det sette seg i korsryggen, ryggen eller helt opp i nakken. Eller i knær og hofter.

I en del av butikkene våre har vi fått installert en fotskanner. Det er en maskin som skanner og analyserer foten din – og som viser nøyaktig hvor foten din har behov for støtte, og dermed hvilke sko og såler som passer best til deg.
Her kan du se hvilke butikker i nærheten av deg som har fotskanner: https://www.skoringen.no/finn-butikk. Det er helt gratis å få en skanning dersom du er medlem i Klubb Skoringen. Og det kan du bli i butikkene våre eller her: https://www.skoringen.no/klubb-skoringen

Innleggssåler til høyhælte sko

Høyhælte sko er sjelden det mest behagelige fottøyet. Men vi elsker dem likevel!
En virkelig god såle for høyhælte sko er denne ( https://www.skoringen.no/touch-nonslip-gel-saal?productid=9659903710 ) SKAL SETTES OPP MED FOTO sklisikre gelsålen. Den plasseres foran i skoen for å hindre at foten glir fremover. Gelmaterialet gjør sålen myk og behagelig, og tilpasser seg til foten. I tillegg har den et diskré, gjennomsiktig utseende.

Innleggssåler for slitne føtter (til deg som har en aktiv hverdag)

Har du en hverdag der du går eller står mye i løpet av dagen? Prøv å forestill deg hva det gjør med føttene og kroppen hvis du da går i sko som har en negativ innvirkning på føttene dine. Her kan en såle virkelig gjøre mirakler. Som for eksempel denne gelsålen, som motvirker nettopp feil belastning og slitne føtter. Den kan både klippes til i størrelsen og den kan vaskes. Gled deg til å gjøre de slitne føttene dine glade!
https://www.skoringen.no/touch-gel-support?productid=9659925610

Innleggssåler for dårlig "skoklima" (svette føtter)

Det er helt normalt å svette mye på føttene – og spesielt i lukkede sko. Men det kan selvsagt være sjenerende hvis man for eksempel skal på besøk til noen etter en lang dag og man frykter at det skal lukte når man tar av seg på beina.
Heldigvis finnes det såler som er laget for å redusere det problemet. Weekly Fresh-sålen er en helt tynn såle i flere lag, der det øverste laget absorberer fuktighet som transporteres videre til det innerste laget som er isolert slik at laget ikke blir vått. Sålen inneholder også mikroduftkapsler, som holder skoklimaet friskt. Slutt å tenke "hjelpe meg" når du tar av deg skoene etter en lang dag.
https://www.skoringen.no/touch-weekly-fresh?productid=9659914010


Innleggssåle for deg som alltid fryser på føttene

Noen føtter har det bare med å alltid være kalde. Heldigvis finnes det såler som kan bidra til å holde på varmen. Thermo Polar-sålen er trukket i 100 % ull (mykt og varmt) – og har aluminiumsfolie på undersiden som beskytter mot kulde og fuktighet nedenfra.
https://www.skoringen.no/touch-thermo-polar-v?productid=9659914210