• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
102 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 102 produkter

Badesandaler


Badesandalene i utvalget til Skoringen dekker alle nødvendige behov, og kommer fra merkevareprodusenter som er kjent for å holde en høy kvalitativ standard på sine sko.

Noen av disse badesandalene er rent praktiske klassiske badesandaler med en enkel stopp over foten. Andre er mer utpreget, pene, eller har ekstra funksjoner.

Badesandaler som ikke faller av foten


I utvalget av badesandaler for barn finner du flere modeller av badesandaler som også fungerer bra som svømmesko. Dette er sandaler som kan strammes og festes rundt ankelen. De egner seg spesielt bra om barna skal bade i utendørs svømmebasseng hvor det også blir løping over gress og grus, eller om dere bader ute i stamper eller i sjøen.

Da har føttene lit ekstra beskyttelse mot skarpe steiner, rur eller andre eventuelle skarpe gjenstander som kan lure i eller rundt vannet. -Og vi vet alle, en oppkuttet fotsåle kan ødelegge hele sommerferien, eller i alle fall bademoro.

Badesandaler med det lille ekstra for øyet


Hovedsakelig skal badesandaler være funksjonelle. Likevel finnes det mange modeller av badesandaler hos Skoringen, som også gir et lite ekstra for øyet. Om du er ute etter sandaler som ser bra ut, og tåler vann, er du i så fall kommet til riktig sted.

I sortimentet finner du for eksempel badesandaler for damer og menn fra eksklusive moteprodusenter som Tommy Hilfiger. Dette er enkle og pene badesandaler med stropp mellom storetåa og de andre tærne. Du finner mange forskjellige farger av samme modell, så vel som i de klassiske Tommy Hilfiger –fargen.

Utover dette har Skoringen også egne “no name” - husmerker som kan vise seg. Her går utformingen i en litt mer nøktern retning men fargene er sprakende.

Om du virkelig vil vise deg frem er også badesandaler fra merket CULT noe som du burde ta en titt på. Dette er badesandaler for den som har alt fra før av. Du finner modeller av badesandaler med fluffy rosa overside, så vel som badesandaler i kobber-gull finish. Da mangler du kun den rosa puddelen som egentlig burde følge med.

Praktiske badesandaler som gjør det de skal


Om du bare vil ha en badesandal som beskytter bena og er behagelig finner du også mange klassiske badesandaler hos Skoringen. Husmerket er nevn ovenfor, men Adidas leverer også en rekke sandaler i vanlig klassisk utføring.

Dertil kan Skoringen også tilby verdens mest omtalte og omstridte, praktiske badesandal. Vi snakker selvfølgelig om Crocs båtskoen og badesandalen til stjerner og presidenter, som dertil også er en behagelig fritidssko.