• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
915 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 915 produkter

Sandaler er et herlig allround plagg for føttene, forutsatt at det ikke er for kaldt ute. Er den forutsetningen oppfylt, kan de brukes nær sagt alt. Med sandaler ungår du overopphetede føtter, og de fås i forskjellige former og modeller som kan tilpasses enhver anledning.

Her på Skoringen har vi sandaler i alle farger og fasonger. Uansett hvor du ferdes kan du få relevant lett fottøy fra Skoringen. Blant våre populære produsenter finner du Rieker, Ecco, Tamaris og flere. Finn dine favorittsandaler nå i dag og bestill.

Sandaler på stranda

Langs stranda trenger vi egentlig minimalt med fottøy. Spesielt når vi likevel skal bade. Dog risikerer vi å utsette fotsålene for rødglødende sand, skarpe steiner eller andre hindringer på veien. Et par praktiske sandaler kan være redningen her.

Sandalene kan godt være elegante eller i spennende farger. Du vil kanskje gå litt langs vannkanten eller ta en tur i kiosken. I sydlige strøk er det også mange steder en passende promenade man kan bevege seg langsetter.

Typiske strandsandaler er laget av materiale som tåler vann. Du bruker altså ikke skinnsandalene dine. Dessuten er de mest for å beskytte føttene dine, og ikke de beste til å gå lengre distanser.

Flip flop sandaler er kanskje det nærmeste bare føtter du kommer. Derfor er de ofte å se langs bassenget eller strandkanten. De er samtidig enkle å ta av og på når du letter fra fluktstolen eller strandhåndkleet for å tilbakelegge en kortere distanse.

Sandaler til fest

Skotøy til kveldens begivenheter skal oppfylle litt andre formål enn strandlivets. Her skal det se flott, gjerne spektakulært ut, og tilpasses det aktuelle antrekket.

Sandaler med høye hæler er et populært valg. Her sparer man ikke på noe i forhold til vanlige sko. Ja, selvfølgelig blir det mindre materialer for å ivareta sandalens viktigste kjennetegn, nemlig de åpne rommene for fri luftgjennomstrømning. Men bortsett fra det er det mange spennende designmessige løsninger som stemmer overens med øvrige motebilde.

Tør vi anbefale hvite sandaler med hæl til den ultimate sommerfesten? Høyden på hælen velger du i overenstemmelse med dine øvrige preferanser for høyhælte sko. Et annet friskt valg er gladiator sandaler. Her er det hentet inspirasjon fra romertiden, en epoke da så godt som alle gikk i sandaler.

Sandaler på tur

Om du har tenkt å gå et stykke, bør du ha sandaler som er egnet for det. Her snakker vi sandaler med god såle som innretter seg etter føttene dine. Gode sandaler med nødvendig demping finner du selvfølgelig her. Det bør også være reimer som fester dem godt på foten slik at den ikke sklir.

Det er godt å være lett antrukket også på bunn-nivå du foretar sight-seeing eller shoppingrunde på ferien din som du tilbringer et sted med flere varmegrader enn du vanligvis opplever i hjemlandet ditt.

Ecco er et eksempel på en produsent som lager gode tursandaler i smekkert design. På Skoringen har et fyldig repertoar fra den kanten.

For de særdeles sportslige kan vi anbefale trekking sandaler eller sports sandaler.

Sandaler på jobben

Den som stiller på jobb i sommermånedene, bør ha anledning til å stille lett antrukket. Det må selvfølgelig være i overensstemmelse med arbeidsplassens kutymer og regler. Men innenfor disse er det som regel godt mulig å finne sandaler som passer.

Både Ecco og Tamaris har modeller som fint sklir inne i kontormiljø, offentlige arbeidsplasser og enn dog innen bank og finanssektoren. På steder hvor man går en del i løpet av dagen, for eksempel på sykehus, er det arbeidssandaler som duger til dette.

Hva du enn jobber med vil du finne sandaler som passer. Bare bla gjennom utvalget vårt. Føttene dine vil takke deg etter endt arbeidsdag.

Sandaler hjemme

I ditt eget hjem er det du som setter kleskodene. Sandaler er et godt alternativ til tradisjonelle tøfler. Tøfler har gjerne en litt innestengt form og ikke så solid såle. De er best til å holde føttene varme på kalde gulv.

Om sommeren er det det motsatte som gjelder, nemlig å holde bena avkjølt. Det er akkurat det du oppnår med sandaler. Dessuten kan du velge sandaler med god såle for å stelle ekstra godt med føttene.

Du kan gjerne velge de sandalene du ellers kunne brukt på stranda eller andre steder. Du bare bestemmer at de er til innebruk.

Du kan likevel ta en tur ut i hagen eller ned i oppgangen uten å måtte skifte til vanlige sko. Bare tørk godt av før du går inn til deg selv igjen.

Sandaler til barn

Sandaler er populære blant barn. Barn har selvfølgelig akkurat det samme behovet som oss. De ønsker seg sandaler på stranda, på tur, innendørs hjemme og på skole/barnehage. Komfortmessig vil de også oftere velge åpne løsninger enn de voksne.

Dessuten er barnesandaler noen friskuser. De fås i mange forskjellige farger og mønstre som gjør dem morsomme å gå med. Ikke minst er de lettere å ta på seg enn snøresko.

Kan du ha sokker i sandalene?

Vi burde egentlig vegret oss for å ta opp slike kontroversielle spørsmål. Men vi bare nevner at dagens motebilde åpner for at du godt kan ha det. Hvis vi tenker stilmessig bør de helst gå overens med sandalene selv og antrekket du har valgt for dagen. Det kan gjerne være matchende farger.

De omstridte hvite tennissokkene vil nok virke litt skrikende i kontrast til de fleste fargekombinasjoner, men ikke alle.

Fryser du på føttene etter å ha valgt sandaler som dagens fot-antrekk er det helt ok å supplere med et par sokker. Her må behovet til komfort og at du ikke har lyst til å bli forkjølet gå foran.

De beste sandalene finner du på Skoringen

I vårt store utvalg finner du sommerens, høsten og vårens sandaler. På vårt romslige nettlager har vi plass til alle modeller året rundt.

Vi har gjort det lett å kjøpe sko på nett. Du får gratis levering, full returrett og mulighet til å bytte skoene i en av være butikker.