0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
656 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 656 produkter

Hvis du skal ha et par nye sandaler, finner du en masse inspirasjon og valgmuligheter i Skoringen. Enten det er nye sandaler til ferieturen, nye sandaler til en varm sommer, til fest eller bare til hverdagsbruk, viser vi deg gjerne mulighetene i en av våre mange butikker over hele landet.

Sandaler

Sandaler fra Skoringen sitt store utvalg gir deg akkurat den sandal og sommersko som du ønsker deg. Innen denne kategorien finner du alt frabehagelige husskoogturskotil sexysandaler som kan vises frem. Dertil er det mange forskjellige modeller av sandaler som ligger imellom disse to ytterpunktene, ja selv hvite sandler finner du her. Det er ikke umulig å finne behagelige sandaler som samtidig tar seg godt ut.

Dertil kan du hos Skoringen også finnesandaler for menn. Her ligger ikke fokuset like mye på sexy, men du kan finne sommersko som lar tærne lufte seg og samle litt solskinn. Noen av sandalene er slippers uten stropp over hælen. Andre er laget for turer og friluftsliv, eller utflukter til strand eller svaberg. Flere av badesandalene har også blitt laget med herrer i tankene.

Kjøp sandaler Online hos Skoringen.no

Skoringen sin nettbutikk gjør det enkelt for deg å bestille sandaler på nettet. Alle priser på våre sandaler inneholder også fraktkostnaden, slik at du ikke overraskes av skjulte kostnader. Den videre fordelen ved å bestille hos Skoringen.no er at du har vårt fulle utvalg av modeller å velge mellom. Langt flere sandaler enn du finner i den enkelte butikken.

Om du skulle hende å gjøre et bomkjøp er ikke det så farlig. Du har fri retur på alle sandaler som du kjøper hos Skoringen. Dette innebærer også at du kan gå til nærmeste butikk for å levere tilbake sandaler som ikke passer, eller som ikke faller i smak, så vel som at du kan sende dem tilbake.

Tursandaler fra Ecco

Ecco kan på mange måter regnes som det klassiske Skoringen-merket. Her finner du blant annet tursandaler som egner seg for lengre fotturer, så vel som sandaler i mange andre stiler.

Sandaler fra B&CO

B&CO står bak mange av sandalene som kan kjøpes hos Skoringen. Fra dem finner du først og fremst behagelige damesandaler, mange sandaler som hovedsakelig er praktiske, men som også tar seg godt ut. Dertil har B&CO en rekke innesko og sandaler med kork-innersåle, og underliggende lys gummisåle.

Rieker Damesandaler

Damesandalene fra Rieker kan minne mye om modellene fra B&CO. Disse sandalene har gjerne et praktisk og behagelig preg. Du finner også trendy sandaler som er laget for å fungere som pensko, eller som hverdagssko som kan brukes til vanlig pent tøy.

Herresandaler fra Odiin

Skoprodusenten Odiin lager mye kledelig fottøy for menn. Iblant deres produkter finner du også mange forskjellige varianter av herresandaler. Sandalene er både behagelige slipper for hjemmebruk, så vel som tursandaler og strandsko. Som regel er sålen tykk og sandalene er behagelige.

Høyhælte sandaler fra Marco Tozzi og Tamaris

Marco Tozzi og Tamaris tilhører en av Europas største produsenter av sko. Dermed har de også et stort utvalg, noe som også gjenspeiles av Skoringens sortiment fra Marco Tozzi og Tamaris sandaler. Sandaler fra Marco Tozzi er gjerne mer ungdommelige. Her kan noe av komforten ved langvarig gange lide, på bekostning av eleganse. Du finner blant annet mange Sandaler med høye hæler fra Marco Tozzi.

Tamaris er derimot et merke som henvender seg mer til deg som vil ha behagelige sko. Her får du sandaler med en mer konservativ og tilbakeholden look, samtidig som komfort er i fokus.

Behagelige sandaler fra Nordic Softness

Nordic Softness leverer en stor del av utvalget av damesandaler hos Skoringen. Du kan finne et uttall av forskjellige modeller fra dem. Som deres merkenavn allerede hinter til, så er dette sandaler som i første omgang skal ha en behagelig passform og en myk, teknologisk avansert såle.

Nordic Softness lager også sandaler som gir mer til øyet, og som fungerer bra som pensko på sommeren. Du kan finne høyhælte vakre sandaler fra Nordic Softness, sandaler med lavere hæl og praktiske sandaler fra denne produsenten.