• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
273 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 273 produkter

Utforsk vårt utvalg av seilersko

Seilersko er en klassisk favoritt som aldri går av moten. Denne skomodellen kjennetegnes vanligvis av snøring langs ankelen og over risten. Med en komfortabel gummisåle og et robust lærmateriale gir seilersko god støtte, samtidig som de er moteriktige. Små detaljer som snøringen, fremhevede sting og kontrastfarger gjør at det finnes mange stiler å velge mellom, med noe tilgjengelig for alle og enhver.

Seilersko for alle anledninger

Selv om seilersko passer ypperlig på båten i sommermåneden, er dette langt fra eneste bruksområde. Klassiske, komfortable sko passer til alle tenkelige anledninger, og seilersko kan gi det lille ekstra til ethvert antrekk. Uansett om det er for hverdagsbruk eller på fest, passer seilersko året rundt.

Skokategorien har noen kjennetegn som gjør at det er nettopp seilersko, men det finnes uendelig av design å velge mellom. Gå for en nøytral variant som passer til alle antrekk, eller velg en mer vågal modell som kan sette prikken over i-en. Seil gjennom utvalget vårt og klikk hjem din favoritt.