• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1209 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 1209 produkter

Sneakers i dag er sko som kan variere stort i utseende, stil og bruksområder. Det vi før kalte joggesko kan brukes til et vell av aktiviteter og nær sagt til alle anledninger. Men de er selvfølgelig det foretrukne valget til trening og andre ting som krever mye bevegelse og fritt spillerom for føttene.

På skoringen har vi alle typer sneakers shoes du kan drømme om. Klikk deg inn og gå oppdagelsesferd i vår verden hvor du kan se plattform sneakers, slip on sneakers, wedge sneakers, stylish sneakers, nude sneakers, skatesko, high top sneakers og ikke minst svarta sneakers til våre venner i øst. Her finner du skoene som passer til din person, ditt formål og din lommebok.

De beste løpeskoene

Det var her historien til sneakersene begynte. Skulle du løpe spesielt fort eller lenge var det egentlig ikke noe annet fottøy som var 100 % egnet. Da løping ble mer og mer en konkurranseform, ble det som i all idrett også en konkurranse om å lage de beste løpeskoene.

Når du velger sko til løping, er det en rekke hensyn å ta. Det viktigste er at skoen er godt tilpasset foten din. Dernest at den er tilpasset det underlaget du oftest løper på. Betydningen av god demping når du springer på hardt materiale kan neppe overvurderes. Der du løper i skog og mark kan det være bedre med litt fleksibilitet.

Puma, Reebook og Adidas har sammen forsynt hundrevis av olympiske medaljevinnere. Kjøp skoene dere hos Skoringen.

Utseendemessig oppfyller de alle trender i dagens motebilde. Det er akseptert å stille opp i de fleste sammenhenger med sneakers, om du skal sporte eller ikke. Den tiden du ikke kom inn på utesteder med hvite sneakers er for lengst forbi.

Sneakers til hverdags

Men sneakersen har for lengst forlatt dette snevre feltet. Den har ikke bare spredt seg til alle andre idretter, men også blitt en av de mest populære skoene vi bruker i det daglige. Det er mange og gode grunner til det.

De er selvfølgelig komfortable å gå i. Sammenliknet med andre sko er de lette å ta på seg, fleksible å gå i og de lufter godt. Følelsen av endelig å kunne ta på sneaker i det øyeblikket vårsola har tørket gatene, er nærmest ubeskrivelig. Frigjort fra vekten av tunge vintersko er det nærmest som du flyr av sted.

Skatesko eller high top sneakers

Et par andre typer sneakers med utgangspunkt i idrettens verden er skatesko og high top sneakers.

Skatesko er som navnet tilsier skaterens valg. Det praktiske med denne tøyskoen er at den er utstyrt med en gummisåle som kleber seg fast til skateboard-brettet. Men skate-stilen bredte seg fort utover miljøet. Dagens skoprodusenter lager stilfulle varianter for et ungdommelig publikum i alle aldre.

High top sneakers har en topp som løfter seg over ankelen. Slike sko er gunstige i for eksempel basketball hvor de høye sprangene helst bør en ende med en stødig landing. Med ekstra støtte rundt anklene unngår man skader. Utenom idrettsbanen regnes high top sneakers som typisk street style i Amerika.

Slip-on sneakers

Sko som er lette å ta på seg går aldri av moten. Travle mennesker i alle land sørger for det.

Slip-on sneakers er en slik type sko. Uten snørebånd kan du skli foten rett inn i skoen i det du er i ferd med å gå ut døra. Uten lisser som skal knytes slipper du en forsinkende knebøy der du har absolutt ingen marginer å gå på for å rekke bussen. Du slipper også bryet med lisser som går opp, og som du snubler i.

Slip-on sneakers er som regel hvite sko, selv om det også er andre farger i omløp. Men utover det er det mange forskjellige uttrykk som skifter i motebildet fra år til år. De kan utstyres med designmessige detaljer som gjør at de kan kombineres med forskjellige antrekk.

Du kan faktisk også få slip-on sneakers med snørebånd, men da er disse selvfølgelig kun til pynt.

Sneakers til alt

Vi har sko eller støvler som kanskje egner seg bedre enn sneakers til regnvær, ekstrem kulde eller varme, eller til den store festen. Men normalt kan du faktisk klare deg med sneakers i mange av disse tilfellene. Som en mellomløsning kan du faktisk putte på et par godt polstrede sneakers på kalde dager, og tilsvarende lette når sommervarmen setter inn. De vil også som regel tåle litt regnvær.

I tillegg til at de til en viss grad kan brukes under disse forholdene vil de ofte være å foretrekke hvis du skal gå langt eller måtte bevege seg mye. Hverken strandsandaler eller gummistøvler er spesielt gunstige for lange marsjer.

Sko med brodder? Vi har det også.

Fargerike sneakers

Grunnfargen er fortsatt hvit. Men den er langt fra enerådende på dagens sneakers-marked. Det er ikke utelukkende white sneakers for menn or women å få kjøpt. Black sneaker og red sneakers er definitivt med på medaljeseremonien.

Sorte joggesko, også kalt svarte sneakers, er både stilige og til og med det beste alternativet der du løper i gjørmete terreng.

Kjøp sneakers sko på Skoringen

Du behøver ikke lete opp en sneakers butikk i Oslo eller i Norge for øvrig. Sneakersene dine kjøper du enkelt her på nett hos Skoringen.

Vi har ikke bare et fantastisk stort utvalg med sneakers testvinnere 2017, 2018, 2019 og antakelig videre utover hele 2020-tallet, Vi har også fantastisk gode priser. Dessuten beregner vi ikke noe ekstra for frakt, og du har full returrett. Ønsker du å bytte de tilsendte skoene i et annet par, kan du gjøre det i en av våre fysiske butikker.

Det er også gode muligheter for å finne joggesko på tilbud her. Sjekk ut vår side med restsalg, så skal du se at du finner drømme-sneakersene dine der.