• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
240 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 240 produkter

Stiletthæler

Utvalget av stiletthæler hos oss er meget stort, og burde dekke de fleste smaksretninger og ønsker når det kommer til vakre sko som bringer frem det lille ekstra.

De pene skoene som du finner under kategorien Stiletthæler passer godt til forskjellige anledninger. De mer utpregede modellene er definitivt sko som du kommer til å bli lagt merke til i, men det finnes også mer tilbakeholdende modeller som bidrar til en rett og imponerende holdning, samtidig som skoen i seg selv er mer tilbakeholden og konservativ.

Om du er ute etter sommersko med høye hæler kan det også være lurt å ta en titt på vårt utvalg av sandaler med hæl. Her finner du både festsko, så vel som sko for avslappede sommerdager og ferieutflukter.

Hvilken farge er på moten for pene høyhælede sko?

I utvalget av stiletthæler og høyhælede sko kan vi se en klar tendens til at de mørkere fargene er på moten for tiden. I utvalget finner vi derfor mange mørkeblå, blå og sorte stiletthæler.

Nå er sort egentlig ikke en motefarge, men et tilbakeholdende valg i fargen på skotøyet, som sørger for at skoen kan brukes til mange anledninger. Det samme kan sies om beige damesko, som gjerne er passende for sommerlige anledninger.

Som en direkte motsetning finner vi likevel mange fargesprakende stiletthæler som sørger for at brukeren blir lagt merke til. Rosa stiletthæler dominerer blant de mer alternative fargevalgene, men du finner også røde og gule sko med stiletthæler så vel som pensko med blomstermønster.

Høyhælede sko fra Marco Tozzi

Mange av de høyhælede skoene i vårt utvalg kommer fra Marco Tozzi, del av et stort selskap som i dag er en av europas største produsenter av motesko for damer. Her ligger fokus på en ungdommelig mote og livsstil, kombinert med en klassisk eleganse og internasjonale trender.

Sko med stiletthæler og høye hæler fra Tamaris

Tamaris er også et stort europeisk skomerke som spesialiserer seg på alt innen skomote for damer. Flaggskipet for dette selskapet er høyhælte sko av en frisk og sexy type, men du kan også finne meget spesielle joggesko. Noe av de friskeste fra dette motehuset er kanskje stiletthælene i kolleksjonen Marcel Ostertag X eller sommerskoene i kolleksjonen Beautiful Braids.

Stiletthæler og høyhælede sko fra B&CO

B&CO spesialiserer seg på behagelige sko, og du vil ikke finne like utpregede høye hæler i deres vanlige kolleksjoner, høyden holder seg til lave sko og moderate hæler. Deres nye sommersandler med hæl kan derimot vise seg mot de beste. Her finner du noen yndige og elegante høyhælte sko som passer perfekt for sommerens utflukter.