• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Fælles
Tresko
  Ingen produkter funnet

  Treskoene er tilbake

  Treskoene har en lang og kjær historie, og har gjennom tiden spilt forskjellige roller; fra å være fattigmannssko til beskyttelsessko til å være høyt oppe i motebildet. Dagens tresko er komfortable, kule og gir deg en unik stil - samtidig som at de er svært allsidige og kan brukes til en rekke anledninger. På denne siden finner du vårt store utvalg av tresko til både kvinner og menn.

  Treskoen som en del av antrekket

  Tiden hvor treskoene ble brukt som et praktisk skoantrekk er forbi. For all del, de er fortsatt praktiske, men de er også stilige og allsidige. Dagens tresko er laget med underlag av gummi, så du slipper klakke-lyden - men bortsett fra det er de klassiske i designet.

  Et par tresko er de perfekte sommerskoene, enten du vil bruke de som et par innesko eller pynte opp antrekket. Bytt ut dine sandaler med et par tresko, og se hva de gjør med antrekket ditt.

  • Bruk treskoene til et par jeans for en avslappet og maritim look
  • Treskoene passer perfekt til sommerkjolen
  • Et par shorts og treskoene gir deg en umiddelbar feriefølelse

  På sommeren er det enkelt å gå for et par sneakers, sandaler eller seilersko, men treskoene har i lang tid vært tilbake i motebildet, og det er ikke uten grunn. Med deres enkle og klassiske design vil de nemlig gi deg en unik, men elegant stil. Enda bedre er det hvor enkle treskoene er å ta av og på seg, og hvor komfortable og gode de føles på føttene.

  Sjekk ut vårt utvalg av tresko på denne siden i dag, vi lover at de vil bli et kjærkomment tilskudd til sommergarderoben.