• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
483 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 483 produkter

Turskoene til din neste vandring

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og sko. Uten gode sko til turen risikerer du å få blemmer, bli kald eller vrikke ankelen. Sørg for å ha gode sko til turen, om den så er kort eller lang, i regn eller sol. Med praktiske og moderne sko kan du også piffe opp turantrekket ditt.

Tursko uansett vær

Du kan ikke styre været, men du kan være med å bestemme hvor behagelig turen din skal være. Her hos oss kan du finne tursko til alle anledninger. Med vanntette turstøvler trenger du ikke bekymre deg for å bli våt og kald. Vi tilbyr også varme tursko til barn og voksne, som kan brukes på høsten og vinteren.

Tenk også på om terrenget du planlegger å gå i er glatt og vått, for i så fall burde du ha sko med godt feste. Det er også fint å ha om du er en som kan like å jogge i terrenget, eller liker å vandre om vinteren når isen er glatt.

Tursko som varer lenge

Her hos oss får du tursko av høy kvalitet som holder i mange år fremover. For at dine nye sko skal ha lengst mulig levetid, er det først og fremst viktig med sko som har god passform. Det kan du enkelt finne i vårt brede utvalgt av modeller. Andre ting du burde vurdere er følgende:

  • Høye eller lave tursko - høye sko kan gi mer støtte
  • Hvor tykke strømper skal du kunne bruke - du kan også få sko som er fóret
  • Sko til sommer eller vinter - sommersko er som regel lettere i modellen
  • Modell til herre eller dame - du kan også finne unisex modeller

Tenk også over hvilket materiale du ønsker. Du kan blant annet finne sko i skinn, imitert skinn og gummi fra mange populære merker.

Ta vare på føttene med riktig tursko og tilbehør

Det er ikke alltid det holder kun med gode sko, men riktig tilbehør kan være til hjelp. Skaff deg gode innersåler for en enda mer komfortable opplevelse, og for å lette trykket på dine føtter. Om du har problemer med å finne sko med god passform, kan det være det er skinnsko du skal ha. De er kjente for å kunne forme seg godt etter føttene.

Ta vare på dine nye tursko fra Skoringen. Du kan for eksempel skaffe en impregnering som beskytter godt. Du finner dine nye tursko og alt av tilbehør her hos oss. Er du i tvil om produktet eller kjøpet? Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice eller besøke oss i en av våre butikker.