• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter etter:
Du har sett 5 av 5 produkter

Smakfull og praktisk lommebok til herre

Når det gjelder tilbehør til menn, er det få ting som er like praktisk og nyttig i hverdagen som en god lommebok. En lommebok til herre skal være både robust, stilfull og by på tilstrekkelig oppbevaringsplass for viktige eiendeler. Her hos oss finner du gode lommebøker i garvet kalveskinn fra topp merker. Vi byr både på små og store lommebøker. I tillegg kommer et solid knippe med praktiske kortholdere.

Stilsikre lommebøker til menn

Lommeboken utgjør en nyttegjenstand de fleste menn ikke vil være foruten. I tillegg til lommebokens praktiske funksjon, er den også en stilig accessory. Du bør derfor prioritere design også når du skal velge ny lommebok til herre her hos oss.

Ideelt sett, skal lommeboken stå i stil med resten av garderoben. For eksempel kan du velge en lommebok som har en farge som matcher dress-skoene du bruker oftest.

Det er også klokt å velge en lommebok som har et så tidløst design som mulig. På den måten får du en eiendel som du kan ha over lengre tid uten at den blir utdatert eller går av moten. Hos oss finner du klassiske lommebøker i lær. De står seg over tid.

En robust lommebok kommer alltid godt med

All den tid du skal oppbevare verdifulle saker, sånn som betalingskort og ID, i lommeboken din, er det en selvfølge at du bør velge en så solid modell som mulig. Produksjonskvaliteten bør være på topp. Det samme bør valg av materialer og håndverket som legges ned i å lage din lommebok.

På samme måte som du aldri ville vurdert å kjøpe nye tursko som ikke holder mål, gjelder det samme for valg av lommebok. Her må kvalitet prioriteres, dersom du skal få et produkt som duger.

Ved å velge en lommebok til herre fra vårt utvalg, får du en robust accessory som ikke vil bli seende slitt ut, selv etter lengre tids bruk. Dette er produkter som er laget for å brukes ofte og vare lenge.

Romslig lommebok til herre

Det finnes lommebøker til menn i mange ulike størrelser. Har du behov for å oppbevare et større antall kort i din lommebok, er det nok klokt å velge en romslig modell.

Den gir deg mer enn nok plass for alt fra førerkort og betalingskort, til jobb-ID, billettkort, og så videre. Klart du også kan oppbevare kontanter og nødvendige kvitteringer i en slik lommebok.

En stor lommebok til herre av den typen du finner i vårt utvalg, kommer med en rekke ulike lommer og mapper. Enkelte er gjennomsiktige, slik at du enkelt kan vise frem din ID, for eksempel, uten å fjerne kortet fra lommeboken.

For økt sikkerhet er mange av våre lommebøker utstyrt med RFID-blokkering. Det forhindrer at dine kort risikerer å bli utsatt for elektronisk svindel.

En mindre lommebok kan være et praktisk valg

Hvis du ikke har god plass i jakkelomma, eller din veske, kan en mindre lommebok komme godt med. Den rommer dine viktigste kort, og har også tilstrekkelig plass til førerkort, samt en del kontanter dersom det skulle være nødvendig.

En slik, hakket smalere lommebok til herre er kanskje det aller mest elegante og praktiske valget. Lommeboken passer fint i lommer flest, og tar seg unektelig svært godt ut med sin slanke design.

Samtidig rommer den det aller mest vesentlige som menn flest trenger i hverdagen. Helt klart et alternativ som er verdt å vurdere når du skal kjøpe en ny lommebok.

Trenger du en kortholder til herre?

Et stadig mer populært alternativ til den klassiske lommeboken, er en kjekk liten kortholder. Men en slik i lomma oppbevarer du dine viktigste kort på en trygg og sikker måte. Du får tilgang til kort når du er på farta - uten å måtte drasse på en større lommebok.

Våre kortholdere til menn har en rekke lommer, slik at de får plass til flere kort - herunder betalingskort, ID, førerkort og annet - den lille størrelsen til tross. Dette produktet blir dermed et praktisk alternativ for kjappe ærender, utflukter til stranden og lignende hvor du ikke nødvendigvis har lyst til å ha med deg lommeboken, med alt den inneholder.

Vi byr på lommebøker i høy kvalitet

Med tanke på at vi jo oppbevarer svært viktige verdisaker i lommeboken, sier det seg vel nesten selv at det lønner seg å satse på kvalitet. En lommebok som raskt blir slitt kan miste fasongen. Kortlommene kan bli løse, glidelåsen ødelegges, og plutselig ligger dine kort og slenger i lomma eller utover gulvet. Det er en situasjon du unngår ved å kjøpe en kvalitetslommebok her hos oss.

Våre lommebøker til menn er laget av solide og slitesterke materialer. Dette påser at de står for en støyt, og ikke vil fremstå som slitte selv etter lang tids hyppig bruk. Vi byr på lommebøker av garvet kalveskinn, et materiale som både er solid og gir en stilig look.

Lommebok med stilig design

Selvsagt er det også viktig å velge en lommebok som passer med din personlige stil. Hos oss byr vi på lommebøker som har en klassisk look som passer for menn flest. Liker du tidløs mote, vil du finne mye å like i vårt utvalg av lommebøker til menn.

Merk at vi har flere modeller å velge blant, i ulike farger. Det gjør at du kan finne en elegant lommebok som står i stil med din unike look her hos oss.

Produkter fra topp merker

Her hos Skoringen finner du fottøy fra kjente merker som Ralph Lauren og Tommy Hilfiger. Også våre lommebøker til herre leveres av merkenavn som holder mål og vel så det. Her kan du kjøpe en ny lommebok fra populære The Monte. Dette er en produsent som er ensbetydende med kvalitet og stilig design. Et klokt valg for den motebevisste herre.

Kjøp din nye lommebok til herre hos oss

Vi gjør det enkelt som bare det å kjøpe din nye lommebok. Hos Skoringen kan du enten bestille produkter fra nettbutikken, eller besøke nærmeste butikk. Du vil enkelt finne frem til ønsket produkt her på nettsiden vår, og kan lese deg frem til alt du behøver å vite i de grundige produktbeskrivelsene. De inkluderer også godt med bilder for best mulig innsikt.