• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Herre
Icebug
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  6 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 6 av 6 produkter

  Gjør deg klar for eventyr med sko fra Icebug til herre

  Når du havner på glattisen i løpet av vår lange, norske vinter er Icebug-herresko din beste venn. Disse komfortable støvlettene lages både i sneakers-fasong og som klassiske vinterstøvler. Det alle Icebug-herresko har til felles er at de har såler med svært godt grep og innebygde pigger. Det vil si at selv når det er som glattest, nyter du godt av uslåelig veigrep. Uvurderlig når for alle som bor slik til at is på fortau og parkeringsplasser er et problem

  Icebug-herresko for uslåelig grep på vinterføre

  Det er ingen tvil om at det store argumentet til fordel for Icebug-herresko er piggene. De gir deg godt grep også på blank is, og gjør rett og slett hverdagen tryggere. Et stort pluss for eldre brukere, men folk i alle aldre kan ha god bruk for Icebug-sko når det er skikkelig glatt ute.

  Icebug lager kvalitetssko som står for en støyt, og tåler å brukes hyppig. Det er snakk om kvalitet det er verdt å betale litt ekstra for.

  Icebug-herresko byr på topp komfort

  Foruten godt grep på isen, har Icebug-herresko en annen stor fordel. Det er komforten. Disse vinterskoene er utrolig lette og behagelige. De er også svært enkle å ta av og på.