• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
24 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 24 produkter

Kjøp komfortable Rohde-tøfler og -sandaler for herre

Med et godt par Rohde-tøfler for herre på føttene nyter du godt av deilig komfort. Du holder også beina varme selv på de kaldeste vinterdagene. Rohde herretøfler er tykke og gode, og gir herlig isolasjon. De har kvalitets-såler som også beskytter mot kalde gulv - perfekt for bruk på hytta, for eksempel. Merk at du i vårt utvalg også finner klassiske sandaler fra Rohde som gjerne kan brukes innendørs.

Rohde-tøfler for herrer betyr komfort

Det aller viktigste med et par gode tøfler er komfort. Tøflene skal ta godt vare på føttene og inngi en følelse av kos og trivsel. Det er nettopp det du får med Rohde-tøfler for herrer.

Tøflene fra Rohde er myke og laget av resirkulert filt. Innersålen er av skinn, men har gummi på undersiden. Det sørger for godt grep selv på parkett og fliser. Et stort pluss som gir ytterligere komfort.

Hold føttene gode og varme med Rohde-tøfler for herrer

Rohde-tøfler for herrer er utvilsomt laget først og fremst med den nordiske vinteren i tankene. Dette er godt og varmt fottøy for innendørs bruk. Ideelt egnet for å ha på seg når det knitrer i ovnen og snøen daler ned utenfor.