• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter etter:
Du har sett 4 av 4 produkter

Oppdag skandinavisk design med Vagabond til herre

For å kunne forstå seg på de kravene vi i Skandinavia stiller til skoene våre, må man nesten være fra Skandinavia selv - da er du garantert noen sko som er spesielt laget for våre skiftende årstider. Med et par Vagabond sko til herre får du nettopp dette. Det svenske merket har i år etter år, sesong etter sesong designet flotte kvalitetssko til enhver anledning og årstid. Alt sammen designet for å passe til det skandinaviske klimaet og væremåten.

Variert utvalg av Vagabond herresko

Er du på jakt etter et par skikkelig gode sko? Da kan du trygt velge et par Vagabond sko til herre. Den svenske produsenten designer for eksempel vintersko laget av skinn i beste kvalitet, sånn at du skal være klar for de kalde dagene på vinteren. Og ikke bare det, her hos Skoringen har vi et stort utvalg av Vagabond herresko, så på denne siden kan du finne:

Det finnes med andre ord herresko fra Vagabond til enhver anledning og årstid. Det svenske merket så dagens lys allerede i 1973 og ble startet av skomakere som ønsket å utvikle sko av høy kvalitet, flott design og utmerket kvalitet. Vagabond sine herresko kjennetegnes av det klassiske og tidløse designet, som passer til en rekke stiler, antrekk og anledninger - så her er det bare å velge og vrake i vårt store utvalg.

Og ser du etter noen andre kjente merker? Her på Skoringen finner du et stort skoutvalg til både store og små - og til alle årstider og anledninger.