• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7 produkter
Sorter etter:
Du har sett 7 av 7 produkter

Kjøp varme ZERO°C-sko for herrer

ZERO°C-sko er komfortable og lette vintersko. Du holder føttene tørre og varme, takket være bruk av kvalitetsmaterialer som GORE-TEX®. Samtidig er ZERO°C-sko slik laget at du ikke får den samme tunge, klumpete følelsen klassiske vinterstøvler kan by på. Sko fra ZERO°C minner like mye om sneakers med tanke på vekt og komfort som typiske støvletter.

ZERO°C-sko for topp komfort om vinteren

Mange av oss liker å gå med kule sneakers året rundt. Denne typen fottøy er som kjent uslåelig når det gjelder komfort. Men det kan by på en del utfordringer når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Løsningen er et par ZERO°C-sko. Her får du både sneakers-komfort og fottøy som holder deg tørr og varm på beina, også når snøen laver ned.

Det finnes flere forskjellige typer ZERO°C-sko her hos oss. Noen minner mer om støvler, andre ser helt ut som sneakers. Alle er lette og behagelige, og laget for å tåle kulde.

ZERO°C-sko med GORE-TEX®

En viktig årsak til at ZERO°C-sko passer for bruk om vinteren er at de lages med GORE-TEX®. Dette er som kjent en type materiale som er vanntett, men også puster. På den måten holder du alltid føttene tørre.