• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Kjenner du en kvinne som fortjener å bli hyllet?

Den Gyldne Stigen

null

Kjenner du en kvinne som fortjener å bli hyllet?

I Skoringen hyller vi kvinnen. Vi mener nemlig at kvinner må bli bedre til å støtte og hylle hverandre. Samhold fremfor sammenligning. Og vi trenger forbilder. Derfor har vi etablert prisen “Den Gyldne Stigen”, der vi hvert år hyller en kvinne som inspirerer oss. Stigen er et symbol på utvikling – at vi beveger oss oppover og våger å gå foran, også når det er høyt ned. Og med Den Gyldne Stigen vil vi hylle en som har gjort nettopp det. En som inspirerer andre kvinner til å tro på seg selv og hverandre.

Kjenner du en kvinne som fortjener Den Gyldne Stigen?

Nominer henne til prisen her

Slik fungerer det 👇🏻

  1. Du poster et bilde av en inspirerende kvinne du kjenner, på din egen Instagram-profil og beskriver hvorfor hun fortjener prisen. Husk å bruke emneknaggen #DenGyldneStigen.
  2. Vi deler innlegg som er merket med #DenGyldneStigen, inne på Instagram-profilen @DenGyldneStigen_skoringen (profilen din må derfor være offentlig). Kvinnen i det delte innlegget som får flest likes på @DenGyldneStigen_skoringen, vinner Den Gyldne Stigen, et vakkert smykke med et lite stigeanheng og et gavekort på Skoringen på kr. 3000. Så husk å få venner og familie til å gå inn på @DenGyldneStigen_skoringen og like innlegget ditt der 😉

Siste sjanse for å nominere er 27. mai, og siste sjanse til å like delte innlegg på @DenGyldneStigen_skoringen er 30. mai. Vinneren blir kontaktet direkte i begynnelsen av juni.

Les våre konkurransevilkår her