• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Kundeservice

Spørsmål og svar

Hvis du lurer på noe, finner du kanskje svaret i oversikten nedenfor med spørsmål som vi ofte får. Alternativt kan du sende inn spørsmålet ditt og få svar på e-post.

Jeg leter etter et bestemt skomerke

Skoringen fører en lang rekke merker som bare selges i Skoringen. I tillegg kan du velge mellom mange andre kjente merker. Se alle merkene våre nederst på siden.

Klikk på Kolleksjon. Her kan du søke direkte på menn/kvinner/barn, skostørrelser, forskjellige skomerker og typer. Du kan også se en oversikt over hvilke butikker som har bestilt skoen, og i hvilke størrelser. Vi kan dessverre ikke garantere at modellen eller skostørrelsen ikke er utsolgt.

Hvis du ikke finner det du leter etter i kolleksjonen, er det sannsynligvis fordi butikken kjøpte skoene direkte fra en merkevareleverandør.

Andre Skoringen-butikker kan også ha kjøpt skoene - uten at dette er registrert i vårt system. Det enkleste er i så fall å ringe direkte til Skoringen butikken.

Gir Skoringen sponsorstøtte?

Skoringen stiller i utgangspunktet ikke som sponsor fra centralt hold. Mangler du sponsor til en lokal aktivitet, er det selvfølgelig ingenting i veien for å forhøre seg hos din nærmeste Skoringen-butikk.

Kan jeg få tilsendt sko?

Hvis du bor langt unna nærmeste Skoringen-butikk, må du gjerne ta kontakt med en av Skoringens butikker og høre om de kan sende deg sko i posten.

Dessuten kan du bestille sko og støvletter direkte i Skoringens nettbutikk.

Skoen jeg har lyst på, er utsolgt. Finnes den i en annen Skoringen-butikk?

Det er selvfølgelig ergerlig når du har forelsket deg i et par sko, og så ikke får tak i dem. Men kanskje er det fortsatt håp. Klikk på enten "Dame", "Menn" eller "Barna". Der kan du se hvilke sko og skostørrelser de forskjellige butikkene har bestilt.

Klikk på ikonet for skostørrelser, klikk enda en gang, og så får du se en oversikt over butikkene som har bestilt skoen. Vi kan dessverre ikke garantere at modellen og størrelsen ikke er utsolgt. Hvis du ikke finner det du leter etter, her, skyldes det sannsynligvis at butikken kjøpte skoene direkte fra en merkevareleverandør. Andre Skoringen-butikker kan også ha kjøpt inn skoene - uten at dette er registrert i systemet vårt. Det enkleste er i så fall å ringe til en av de andre Skoringen-butikkene.

Jeg leter etter et bestemt par sko

Du har sett et par flotte sko til deg selv, din ektefelle, til barnet ditt eller en venn, og nå vil du gjerne vite om den forhandles i Skoringen.

Klikk inn på Kolleksjon. Her kan du søke etter sko til kvinner, menn og barn, etter skostørrelser og etter skomerker og skotyper. Her finner du også en oversikt over hvilke butikker som har bestilt hvilke sko. Vi kan imidlertid ikke garantere at modellen og størrelsen ikke er utsolgt.

Hvis du ikke finner det du leter etter her, skyldes det sannsynligvis at butikken kjøpte skoene direkte fra en merkevareleverandør. Andre Skoringen-butikker kan også ha kjøpt inn skoene - uten at dette er registrert i systemet vårt. Det enkleste er i så fall å ringe til en av de andre Skoringen-butikkene.

Hvordan kaster jeg morsomme, blinkende barnesko?

Blinkende sko med batterier skal behandles som alt annet som bruker batterier. Skoene skal kastes som miljøfarlig avfall på den lokale gjenbruksstasjonen.