• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Ingen produkter funnet

Converse

Converse er lik med selve begrepet “kul mote”. Det er et legendarisk merke som bare fortsetter med å være storfavoritt hos forbrukerne. Converse ble lansert tilbake i 1908 som et skomerke som produserte kalosjer.

Ikke lenge etter begynte Converse å bruke gummien til å lage sneakers, som snart ble en favoritt hos basketballspillere. I 1920 ble basketballskoen omdømt, og det nye navnet All Star ble lansert. Det navnet ble med i utviklingen og har vært en del av varemerket i snart hundre år.

Les mer om Converse her

Da All Star-skoene kom på markedet, var de utviklet for å kunne ta hoppskudd på basketballbanen. Produsenten hadde ikke forutsett at publikum plutselig begynte å bruke basketskoene utenfor banen også. Snart brukte folk sneakersene fra Converse til alt mulig - mens de spilte musikk, mens de laget kunst, mens de skatet i gatene og mens de var på jobb. Snart ble Converse også en sko som ble brukt som moteelement, og street fashion ble etter hvert fashion for alle.

Siden 1950- og 1960-årene har All Star fra Converse vært et fashion statement for både kjente rockestjerner og fotomodeller. De har vært et fast element i popkulturen helt siden Beatles ble store og brukte dem på scenen under konsertene. Det tidløse designet er kult og avslappet og gir en touch av personlighet. Converse-sko kan brukes av alle, og er like stilige uansett hva du bruker dem til. Det må være noen av de skoene i historien som virkelig kan brukes til alt - enten du er hiphopper, sporty, formell eller elegant i stilen. Et par All Star fra Converse kan sette prikken over i-en og gi deg en herlig følelse av selvtillit og individualitet.

Det legendariske merket er like hett nå, hundre år etter at det ble etablert. Du får sneakers fra Converse i alle tenkelige farger og mønster, og du finner alltid et par sko som passer til ditt humør og din personlighet. Finn din yndlingsfarge i menyen til venstre, og bestill dine Converse-sko online i dag til lav pris.

Hvite Converse

Hvitt er vel converse-fargen framfor noen. Har du et par white converse er du klar for verden som ligger bokstavelig talt for dine converse-føtter. Hvite converse kan være både lave og høye.

Den som en gang har trådt et par converse som er hvite, eller white, går sjelden et skritt tilbake. Vi sier bare «Converse Off White», eller den andre veien «Off White Converse».

Converse i alle regnbuens farger

Hvite converse er flott, men de andre fargene er heller ikke å forakte. Vi har for eksempel signalfargen gul. Med gule converse ser du tydelig hvem som kommer. Du har ikke vært i utlandet hvis du ikke har prøvd et par yellow converse. Nær beslektet med gult er de særlig iøynefallende rosa converse.

Men det er først med røde converse folk stopper helt opp når de ser deg. Red converse setter byen i brann – rett og slett.

Converse i blå farge er mer diskret, men ikke desto mindre kult. Det er ikke for ingenting man synger om my blue suede converse. (Kanskje sangen ikke er akkurat slik, men det kunne den vært).

Svart må heller ikke undervurderes. Svarta converse er det alle i Stockholm går med for tiden. Det ligger an til å bli en internasjonal trend med black converse.

Kjøp converse og sneakers på salg

Du kan alltid kjøpe converse sko billig på Skoringen. Følg med på vårt nyhetsbrev eller sjekk oversikten over restsalg på nettsiden vår. Da kan du komme over billig converse når som helst. Det er bare å innlede din converse all star prisjakt.

Converse Chuck Taylor All Star

Chuck Taylor (1901-1969) var en legendarisk basketballspiller og Converse selger. På tjuetallet var han spillende trener på Converse All Star Team som reiste rundt og promoterte basketball.

All Star fra Converse ble designet på grunnlag av hans instruksjoner. Det viktigste for en basketballspiller er å ha en god fleksibilitet slik at han kan utøve fintene sine, og ikke minst god stabilitet. Det blir mange hopp og like mange landinger i løpet av en basketballkamp. Da bør det helst skje stødig slik at skader ikke oppstår.

I 2015 ble en ny versjon av skoen lansert; Converse Chuck Taylor All Star 2. Den var til forveksling lik originalen, men hadde noen innvendige endringer. For det første var det brukt lettere gummi i sålen, og den var noe høyere.

Men du behøver slett ikke være basketballstjerne for å gå med new converse. De er utmerkede hverdagssko du kan henge i byen med eller gå på tur med. Da holder det i massevis med en converse one star!

Converse Jack Purcell

Jack Purcell (1903-1991) var en dedikert tennis- og golfspiller og en særdeles suksessfull badmintonspiller fra Canada. Han vant flere mesterskap i denne grenen. Han var i praksis uslåelig mellom 1933 og 1945.

Og som Chuck Taylor var han opptatt av fottøyet som ble brukt, og hvordan det ville gi maksimal effekt under utøvelsen av sporten. Dette avstedkom flere typer sneakers og andre typer sko til sportsbruk. Converse Jack Purcell Baskeball shoes er fortsatt en moderne klassiker.

Hvilken converse størrelse bruker du?

Som med andre sko er det viktig å finne riktig størrelse. Nå er ikke nye converse så vanskelige i så måte. Det er heller ikke noe problem å finne en converse størrelsesguide på nett. Et converse size chart leder deg i riktig retning

Men sørg for at du har god plass til føttene dine. Kjøper du dem på nett fra Skoringen, kan du sende dem tilbake eller bytte dem i en butikk. Det gjelder om det er leather converse, tramki converse, lave converse og hvilke som helst andre nye converse.

Kjøp converse sko i Norge

Gjennom Skoringen kan du få converse sko i UK, Oslo, landet for øvrig og i nettbutikk. Vi dekker Converse utvalget på bredeste måte. Utover det som er nevnt omfatter det converse vintersko, converse platform, converse sneakers, converse higth tops, converse leather, converse skinn, converse lunarlon, converse weapon og converse definition.

Converse er for øvrig mer enn shoes. For de spesielt interesserte er det også mulig å strikke converse. Alt du trenger er en converse strikkeoppskrift. Da er det kanskje best å begynne med et par gode tøfler. En converse tøfler oppskrift kan du enkelt finne hvis du leter på nettet.

En converse entusiast kan også utstyre seg med en converse bar eller sekk. Til og med converse briller finnes for den som vil være gjennomført.

Men for vanlig kjøp av new converse anbefaler vi at du kjøper dem hos oss. Bestiler du på nett, er frakten inkludert i prisen. I tillegg til alminnelig angrerett kan du også bytte dem i din nærmeste skoringen butikk dersom de ikke skulle passe.

Skoringen ønsker deg med dette velkommen til våre butikker og på nett. Er du ute etter converse, vil vi alltid prøve å hjelpe deg. Hold deg kontinerlig oppdatert på utvalget vårt.