0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
30 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 30 produkter

Converse er lik med selve begrepet “kul mote”. Det er et legendarisk merke som bare fortsetter med å være storfavoritt hos forbrukerne. Converse ble lansert tilbake i 1908 som et skomerke som produserte kalosjer. Ikke lenge etter begynte Converse å bruke gummien til å lage sneakers, som snart ble en favoritt hos basketballspillere. I 1920 ble basketballskoen omdømt, og det nye navnet All Star ble lansert. Det navnet ble med i utviklingen og har vært en del av varemerket i snart hundre år.

Les mer om Converse her

Da All Star-skoene kom på markedet, var de utviklet for å kunne ta hoppskudd på basketballbanen. Produsenten hadde ikke forutsett at publikum plutselig begynte å bruke basketskoene utenfor banen også. Snart brukte folk sneakersene fra Converse til alt mulig - mens de spilte musikk, mens de laget kunst, mens de skatet i gatene og mens de var på jobb. Snart ble Converse også en sko som ble brukt som moteelement, og street fashion ble etter hvert fashion for alle.

Siden 1950- og 1960-årene har All Star fra Converse vært et fashion statement for både kjente rockestjerner og fotomodeller. De har vært et fast element i popkulturen helt siden Beatles ble store og brukte dem på scenen under konsertene. Det tidløse designet er kult og avslappet og gir en touch av personlighet. Converse-sko kan brukes av alle, og er like stilige uansett hva du bruker dem til. Det må være noen av de skoene i historien som virkelig kan brukes til alt - enten du er hiphopper, sporty, formell eller elegant i stilen. Et par All Star fra Converse kan sette prikken over i-en og gi deg en herlig følelse av selvtillit og individualitet.

Det legendariske merket er like hett nå, hundre år etter at det ble etablert. Du får sneakers fra Converse i alle tenkelige farger og mønster, og du finner alltid et par sko som passer til ditt humør og din personlighet. Finn din yndlingsfarge i menyen til venstre, og bestill dine Converse-sko online i dag til lav pris.